MALCOLMX Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 *Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu *Ocak 10 - 24 --- Ebemgümeci *Ocak 25 - 31 ---Dereotu *Şubat 1 - 5 --- Bildiğimiz ot *Subat 6 - 14 ---Çimen *Subat 5 - 21 --- Maydanoz *Subat 22 - 28 --- Kıvırcık *Mart 1 - 12 --- Sarmaşık *Mart 13 - 15 ---Dereotu *Mart 16 - 23 ---Ebemgümeci *Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot *Nisan 1 - 3 --- Isırgan otu *Nisan 4 - 14 ---Kıvırcık *Nisan 15 - 26 ---Ebemgümeci *Nisan 27 - 30 --- Maydanoz *Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık *Mayıs 14 - 21 ---Çimen *Haziran 1 - 3 --- Ebemgümeci *Haziran 4 - 14 ---Maydanoz *Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu *Haziran 21 -24 ---Sarmaşık *Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot *Temmuz 1 - 9 ---Ebemgümeci *Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu *Temmuz 16 - 26 ---Çimen *Temmuz 27 - 31 ---Bildiğimiz ot *Agustos 1 - 15 --- Sarmaşık *Agustos 16 - 25 ---Ebemgümeci *Agustos 26 - 31 --- Maydanoz *Eylul 1 - 14 ---Çimen *Eylul 15 - 27--- Bildiğimiz ot *Eylul 28 - 30--- Isırgan otu *Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık *Ekim 16 - 27 --- Maydanoz *Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık *Kasim 1 - 16 --- Dereotu *Kasim 17 -30 ---Bildiğimiz ot *Aralik 1 - 16 ---Isırgan otu *Aralik 17 - 25 --- Sarmaşık *Aralik 26 - 31 ---Çimen ısırgan otu: Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz,yine olmazsa ısırıyosunuz... Bildiğimiz ot: Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla her şeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz Sarmaşık: Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşünüyor.Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Kıvırcık: Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor.Bazen herşeye salata oluyosunuz. Cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi görüyorsunuz. Ebemgümeci: Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyentavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz Dereotu: Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz okadar. Sözünü dinleten, dediğini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz. Maydanoz: Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Sizenasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. Çimen: Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 ilginc ve gusel bi arastirma... ellerine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 ısırgan otuyum benn güzel bulmuşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 ben 26 ekim de doğdum maydanoz um isim kötü ama yasılanlar tutuor beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 maydanoz....ama başlık bıras ıtıcı olmuş hangı ot sunuz felan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 valla orjinal başlığı bozmak istemedım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 benden olsa olsa saman otu olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest MUSTAFA72-47 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 13 ŞUBATA OT:p DENK GELİYR AMA ÖZELLİĞİNİ BEĞENDİM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Tamamı büyük harf mesaj kullanınımı yasak!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Bildiğimiz ot: Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla her şeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz asla utangaç değilim..tanımadığım insanlarlada konuşmaya bayılırım,belli olmuyormu...arkadaşlarım ilede hiç bir şeyimi paylaşmam.dostlarım ile paylaşırım..Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz... işte burası kesinlikle doğru..ne demişler ottur günahı yoktur.. değişik bir çalışma teşekkür ettim malcomx im.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ben çımen oluyorum -------------------- lutfen çımlere besmeyın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 ısırgan otu cıktım.hiç de sevmem acaip kaşındırıyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 maydanoz.. .. o diil de.. cok pis tuttu hakkaten.. .. tesekkurler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 ebemgümeci nedir ya:D ben bildiğimiz ot olmak istiyordum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Malcolm, bunu yazdım bir yere; yani şimdi bana "herşeye maydonoz oluyorsun" mu diyorsun Şaka... 14 Şubat... Kim "doğum günü"yle bu kadar eşleşebilir ki. Tabii, "maydonozluk" bir yana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Çimen mişim yaa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lou salome Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Ya bu çimenle dereotu yer değiştirmeli bence.Çünkü ben dereotu değilim temmuzun son haftasında doğanlarda çimen hiç değil. Dİğerlerini bilemiiciim tabi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 ya ben kafayı yicem ya!!!bu konuya az önce mesaj yazdıımı çok net hatırlıom ama mesajım yok:ermm:heralde bana ööle geldi ama bilemiom:confused: neyse konuya giriyim: sarmaşık...ama bana uymadı o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 ya ben kafayı yicem ya!!!bu konuya az önce mesaj yazdıımı çok net hatırlıom ama mesajım yok:ermm:heralde bana ööle geldi ama bilemiom:confused: neyse konuya giriyim: sarmaşık...ama bana uymadı o Bazen banada öyle oluyo belfalas bende ilk zamanlarda yadırgamıştım ama sonra alıştım yani kafayı yemeye gerek yok Neyse bende maydonoz çıktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 sarmaşığım kesinlikle doğru bir analiz yapılmış:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 çimen nedir yaa ezik mi olduk yani çimlere basmayın fln... çok darıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Sarmaşık: Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşünüyor.Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz ona buna saırlmam ama dierlerine bişi diemicem:Dyalnız yorgun olduum zaman tanıdıım biri varsa üzerine yığılırım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 çimen hiç de kolay aşık olan biri değilim...tadımlık test....çerez niyetine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 çimen hiç de kolay aşık olan biri değilim...tadımlık test....çerez niyetine aynen...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 :clapping:Dereotu: Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz okadar. Sözünü dinleten, dediğini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz.:clapping::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.