VictoRia Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Bu olay 2 gün önce Türkiye'de yaşanmış. Çok dikkatimi çekti:ermm: http://img368.imageshack.us/img368/2201/gznh2.jpg Siz nasıl yorumladınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Photoshop olmasın bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 biri bizi gozetliyor:woot: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 evet videosunun izledım bende ezanın okundugu vakit bırden belırmış falan denılıyor:confused:..bana cok ınandırıcı gelmedı..fareye donen şu kız olayı gıbı bırsey çıkmasın sakın en az onun kadar konusulacak bu da..ama bakışlar etkileyici:thumbsup: locked ın dedıgı gıbı bırı bızı gozetlıyorda olabılır:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DragonFist Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 güzel montaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 bunun üzerinden binlerce kişi korkuttular kıyamet kopcak şöle yapın böle yapın.. bırakın şizofren hepsi inanmak için kendilerine delil arıyorlar.. yok ezan vakti yok şöle yok böle.. adam çıkmış dışarı ezan seside yok.. öle gökyüzünü çekiyor birden rastlantı adamın çekiş zamanına denk geliyor ki bir çift göz.. buna hiç şüphesiz fake diyorum.. videosuda öle.. bulut şekil alabilir ama bu bir fake.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.