ensiferum13 Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 http://www.resimupload.org/files/huik00ggn1gk6hbu86zm.jpg asıl adı victor von doom olan marvel çizgi romanı fantastic four'un baş kötüsü. latveria'da yaşar ve hüküm sürer. ilk görünümü 5. sayıda olmuştur. reed richards'ın bilim sınıfından arkadaşıdır fakat magneto ve professor xavier gibi onların da yolları ayrılır. dr. doom avengers başta olmak üzere birçok takımın ve super hero'nun karşılaştığı ve kolay kolay alt edemediği marvel evreninin süper düşmanlarından biridir. gerçek adı victor von doom'dur. benn grimm ve reed richards'la aynı okulda okumuştur. dostluk ve düşmanlıkları o zamana dayanır. okulun laboratuvarında yaptığı deney neticesinde yüzü mahvolmuş ve maske takması gerekmiştir. deney öncesi hesaplarındaki yanlışlığa dikkat çeken reed richards'ı kazadan sorumlu tutmaktadır. http://www.resimupload.org/files/dnyv1g102fprcd77uy59.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 ahanda benim adamım... çizgi roman aleminde sevdiğim ve "işte kötü böyle olur" dediğim kişi. bir zamanlar idolumdü be. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 ahanda benim adamım... çizgi roman aleminde sevdiğim ve "işte kötü böyle olur" dediğim kişi. bir zamanlar idolumdü be. aynen öyle.en sevdiğim kötü karakter.acaip karizması vardı benim gözümde.her ne kadar fantastic four filminde çok kötü yapmış olsalar da kötülerin lideri. thor a bile kafa tutmuş biri:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 zaten filmi çok kötüydü. ama kötülük anlamında ondan sonra van helsing filmindeki drakula'ya tutulmuştum. daha önceleri x-men okuduğum zamanlar manyeto'ya karşı ilgi duysamda bu bambaşkaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 magneto da iyi ama doom başka yahu.magneto nun eksikleri çok.doom ay nı zamanda paranormal mistik biri:D aslında kapışsalar kimin alt edeceğini merak ediyorum.doom metal yıgını magneto da metale hükmediyor ilginç bir durum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 magneto bunu yenerse yıkılırım ben. bunu yenecek çıkmamalıydı bence çünkü çizgi roman aleminde bu kadar iyi kötü çıkmıyor fazla. gerçi daha yenilmedi tam olarak ama çıkmamalı bence. bunu okuduktan sonra magneto'yu sevmez olmuştum zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 bunu söylemek istemezdim ama hangi sayı hatırlamıyorum thor a yenildi diye biliyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 onu anlıyo insan bir nebze. ne de olsa tanrı karşısındaki de, kahramanlara yenilmemeli bence. zaten bu kahramanları bu hale getirenler bunlar. asıl kahramanlar bunlar olmalıydı bana göre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.