sammael Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2008 Büyülü sözlerdeki kutsama / arıtma Kutsama sözlükle belirtilendir.dinsel ya da ilahi gaye;Büyücülüğün uygulamasında kutsama pratik yapılmalı , önce araç kullanılmış olabilir.Kutsama arıtmanın bir formu ve tuzlu suyla yapılır.tütsüler tabiatın beş unsuru anlamına gelir;Dünya ateş hava ve ruhu sulayın.Büyücülük için kullanmak... Negatif enerjinin vücudunu temizleyerek harf harf söyleyin Takip eden araçlar ihtiyaç duyulacaklar: 1 beyaz mum ;Bu pozitif enerjinin temsilidir 1 siyah mum ;Bu negatif enerjinin temsilidir 1 yeşil mum ;Bu iyileşmenin temsilidir Akılınızı temizleyip beyaz mumu aydınlatın.Takip eden büyüyü söyleyin: "Anne dünya ateş rüzgar su ve ruh Tüm negatif enerjiden vücudumu temizlemek için seni anıyorum; Siyah mumu aydınlatıp aynı şeyi söyleyin.Bundan sonra yeşil mumu aydınlatır ve takip eden büyüyü söyleyin: Anne dünya ateş rüzgar su ve ruh negatif gücü tümden serbest bırakıp vücudumun iyileşmesi için seni anıyorum. Kutsa! Geri oturup zihninden tüm fikirleri düşünceleri çıkar zihnin temizlendi konsantre oldun mu güzel 15 dk boyunca sürdür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 şimdi sezlere cok komik gelecek ama kutsa ne demek seni kutsuyorum kutsal yaa kut ne yani turkcem için özür dilerim ama bana hiçbirşey ifade etmiyor beynimde bişey canlandıramıyorum kutsa ne demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 kutsa bunda anlaşılmıycak bişey yok gibi kutsa diyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sammael Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 kutsa bunda anlaşılmıycak bişey yok gibi kutsa diyo yanii ne olacak başka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 bencede bişeyi güçlerle korumak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melez_prens Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 kutsamak kısaca özel kılmak demekmiş yani onoun özel enerjisinden faydalanmak ama islam dinindeysen kutsamayı tanrıdan dileyeceksin yani allahtan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Kutsamak, onu bir nevi "ilahîleştirmek". "Kutsal emanetler" denir mesela. Niye kutsaldır? Tanrı'nın elçisinin eşyaları olduğu için. Yani ilahîdir. Arapça'daki "mübarek" Türkçe'de "kutsal"dır. Eski Türk hükümdarlarında da "Kut inancı" vardı; yani onlara gelen hükümdarlık görevinin Gök Tanrı'dan geldiğine inanırlardı. Bu yüzden hükümdarlar "Kutlu" kişilerdir. Umarım açıklayabilmişimdir Kıbrıslı Cadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Bu büyüdebi yanlışlık olmuş düzeltip verin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.