Tari Telemnar Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2006 Merhaba, Bursa Parapsikolji derneği başkanı Cavit Utku ricam üzerine İstanbula gelip 10 kişilik bir gruba uygulamalarıda içinde barındıran seminerler vericek.Seminerler birkaç hafta sürücek ve haftasonları.Katılmak isteyen varsa bana adını ,soyadını ve telefon numarasını içeren bir mail atabilir. ;)Acele olsun ,sadece 10 kişi.. Not:Sadece kesin katılacak olanlar mail atarsa sevinirim. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 istanbulda mı çok ii ya..ama önce tabiki ailemle konuşmam lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tari Telemnar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Evet İstanbulda.Tarih falan belli değil.Ancak 10 kişilik grubu topladıktan sonra belli olucak.O yüzden haftasonu hiç işim gücüm olmaz kesin gelirim diyenlerden cevap bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 aa haftasonu boşuuummm :)sadece öğlen 12 ye kadar kursum var vugün bi söliyim kesin evap yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 tam olarak mekan belli mi..kesin bi mekan söylerseniz gelicem.çok heycanlıyım ehehhee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 hımm bende gelebilirim....ama diğer arkadaşlara da bi soralım eğer daha çok istekli olan varsa onlarıın gitmesine daha fazla imkan sağlarız.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 bende gelmeyi gerçekten çok isterdim ama istanbulda diilim malesef:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 bende gelmek isterim istanbula gelmem de kolay fakat hafta sonları gelemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tari Telemnar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Arkadaşlar bana mail atabilirsiniz dedim ama profilimdeki mail atılabilir sekmesini tıklamamışım. Tıkladım artık atabilirsiniz. Buarada mekan tam olarak belli değil ama açıkçası bende heyecanlıyım ve biran önce şu 10 kişi toplansada haber versek üstat gelse diye düşünüyorum.Şu anda 5 kişilik kadro kapandı geriye 5 kişi kaldı.Haberlerinizi bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.