illimoonite Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 -Oyunu ayakta alkisladim, oturacak yer yoktu - Uzun lafin kisasi: U.L. - Zencinin biri denize düserse ne olur? Tabi ki islanir - 1,2,3 Tip! HAYIR 1,2,3 Mühendislik. - Her hakki sakliymis. Bende bunca Hakki nerde diyordum... - Sigaraya ayri, alkole ayri parami veriyorsun? Tütün kolonyasi ic... - Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar. - Yikanan Ton´a ne denir? Washington - Cin Ali mavi mürekkebe düserse ne olur? Blue Jean - Kitabim evde kaldi. Aaa ben kitabini evli saniyordum! - Türkiyede en demokratik olay, trafik kazalari; herkes eziliyor. - Iyi ki Italyada dogmamisiz! Neden? Cünkü italyanca bilmiyoruz! - Yangin dolabini acarsan ne olur? Yang kizar. - Adamin biri yarin ölücem demis. Yarmislar gercekten ölmüs... - Fransizlarin nesi eksiktir? Franlari tabiki! - Tem otoyoluna muz düserse ne olur? TemMuz - Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gün nezle olmus. Neden? Windows acik kalmis... - Bilmemek ayip degil, yeterki caktirma... - Dis görünüse önem vermem, röntgen filmi cektirip gelin... - Insanlarin seni ezmesine izine verme; Ehliyet al, sen onlari ez! - Biliyormusun sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsin. Cünkü tipin kayik! - Bitkisel hayata girdim, ama hic önemli degil maskat yesillik olsun. - Sigara icenlere öncelik tani, onlar bu dünyada misafir... - Arkadaslarla toplu bir Fotograf cekilelim dedik, sen gelmedin bizde topsuz cekildik... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 süpeeeeeer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 ahahahha süpermiş cidden Oyunu ayakta alkisladim, oturacak yer yoktu bunu çok sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 - Sigara icenlere öncelik tani, onlar bu dünyada misafi..... bu da güzelmiş paylaşım için sağol;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Insanlarin seni ezmesine izine verme; Ehliyet al, sen onlari ez! güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 hepsi birbirinden güzel:D iğrençlikte sınır tanıma yok devamını bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 iğrençlikte sınır yokk nede olsa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.