eisenheim Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 Denzel Washington ve Morgan Freeman ile birlikte en sevdiğim siyahi oyunculardan biri. Ali'deki performansı sinema tarihinin en mükemmel performanslarından biridir. Üstüne çıkabileceğini sanmam. Çoğu aktör de aynı performansı sergileyemeyecektir. Aslında bu konuyu "Rap bölümüne mi yoksa sinema bölümüne mi açsam?" diye bir hayli düşündüm. Zira rapçi olarak da severim kendisini. Wild Wild West şarkısına bayılırım. Wild Wild West demişken hatırlatmakta fayda var; Sırf bu filmi çekebilmek adına "The Matrix Trigoly"'deki "Neo" rolünü reddetmiş. Saygı duyarım. Keanu da gayet yakıştı o role. Bana göre Will daha iyi oynardı orası ayrı konu. Kendisini "Bad Boys" ile tanıdık. Daha sonrasında "Kurtuluş Günü", "MIB", "Ali*", "I Robot", "Hitch" derken "I am Legend" ve "The Pursuit of Happyness" ile hayatımıza tamamen girdiğinin farkına vardık... Uzun yıllar izlemek dileğiyle.. Gerçek Adı: Willard Christopher Smith Jr. Doğum Yeri: Philedelphia, Pennsylvania Doğum Tarihi: 25.09.1968 Boy : 1.88 m Takma Adı : Fresh Prince (Yeni Prens) Onu Ünlü Yapan Ne? "The Fresh Prince of Bel-Air" tv dizisi Ailesi: Oğlu: Jaden Christopher Syre Smith, annesi Jada Pinkett Kızı: Willow Camille Reign Smith, annesi Jada P. Smith Ödüllerinden Bazıları: 1988: Grammy: En İyi Rap Performansı 1988: American Music: En İyi Rap Single'ı (He's the DJ, I'm the Rapper) 1991:Grammy: En İyi Rap Performansı (Summertime) 1991: American Music: En İyi Rap Single'ı (Summertime) 1991: NAACP Image: Olağanüstü Rap Sanatçısı (Summertime) 1996: MTV Film Ödülü: En İyi Öpücük (Independance Day) 1997: NATO/ShoWest Uluslararası Gişe Başarısı Ödülü 1997: MTV Video Müzik: Bir Filmden Alınan En İyi Video Ödülü (Men in Black) 1997: NAACP Image: Olağanüstü Rap Sanatçısı (Men in Black) 1998: Grammy: En İyi Solo Rap Performansı(Men in Black) 1998: MTV Film: Bir Filmdeki En İyi Şarkı(Men in Black) 1998: MTV Film: En İyi Dövüş (Men in Black) 1998: MTV Video Müzik: En İyi Erkek Şarkıcı Videosu (Just the Two of Us) 1998: MTV Video Müzik: En İyi Rap Videosu (Gettin' Jiggy Wit' It) 1999: MTV Video Müzik: En İyi Erkek Şarkıcı Videosu (Miami) Eğitim: - Overbrook Lisesi,Pennsylvania - Julia Reynolds Masterman Laboratory and Demonstration School(kısa bir süreliğine katıldı) Meraklısına... The Matrix'teki Neo rolünü reddetti. Arkadaşı rapçi DJ Jazzy Jeff'le Los Angeles'ta bir partide tanıştı. Jazz o partide Will'in yaptığı bir espriye gülen tek kişiydi. Eşi Jada Pinkett'la, Pinkett'ın "Fresh Prince of Bel-Air" dizisinde Will'in sevgilisini oynamak için seçmelere katılması vesilesiyle tanıştı. Ama rol Nia Long'a gitti. 1998'de People dergisinin Dünya'nın En Güzel 50 İnsanı listesine girdi. MIT'den gelen bursu şarkıcılık kariyerine devam etmek istediği için reddetti. Smith, "The Fresh Prince" adıyla da anılıyor. Oskar'a aday olan ilk hip-hop'çu. Men in Black için 5 milyon dolar almıştı, Men in Black 2 ve Ali için ise 20'şer milyon dolar aldı. Tüm Filmleri: Seven Pounds (2008) The Trial of the Chicago 7 (2008) Hancock (2008) I Am Legend (2007) The Pursuit of Happyness (2006) Hitch (2005) Shark Tale (2004) (seslendirme) I, Robot (2004) Bad Boys II (2003) Men in Black II (2002) Ali (2001) The Legend of Bagger Vance (2000) Wild Wild West (1999) Wild Wild West Penny Preview (1999) Enemy of the State (1998) Men in Black (1997) Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child - Pinocchio (1997) Independence Day (1996) Bad Boys (1995) Made in America (1993) Six Degrees of Separation (1993) Where the Day Takes You (1992) http://images.askmen.com/galleries/men/will-smith/pictures/will-smith-picture-1.jpg http://www.darrenfrodsham.pwp.blueyonder.co.uk/images/will_smith_wallpaper.jpg http://img.blogcu.com/uploads/greenhardy_will_smith%5B1%5D.jpg http://images.askmen.com/galleries/men/will-smith/pictures/will-smith-picture-5.jpg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Onu wild wild west le tanıdım sonra men in black de cıktı karşıma dedim ne kafa adam:D sonra mtv kliplerinde bi parçayla cıktı karsıma ooooo ooooo hitch:D bad boys de ödüllü sahneleri ile aksiyon arttıkça arttı ve i am legend da yalnız adamı oynadı ve hancock onu izlemedim yorum yapamıcam:D Oynadığı rolün hakkını verdiğini düşünüyorum aksiyon filmlerinde görmek istiyoruz onu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 son oalrak da hancock filminde oynuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 The Pursuit of Happyness ve Im Legend daki performansları hayatımda gördügüm en iyi oyucular arasında en üst zirveye cıkardı onu;)...Özellikle Pursuit of Happyness izlenmesi gereken bir film :thumbsup:Ayrıca yeni filmi Hancock da yine çok iyi bi performans sergilemiş izlemeyenlere önerilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 hoş dakikalar geçirtecek,eğlenceli filmleri oluyor.3.defa izleyemezsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 ay ben bu adama aşığım yaaaaa wiiill oooofff offffffffffffff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 bu gün I'M LEGEND'i izledim int cafede köpeğin öldüğü sahnede hüngür hüngür ağladım.çok duygusaldı,çok etkilendim ama sanırım cafeci bi daha almicak içeri olsun evde indirip izlerim will smith e bütün kotam feda olsun:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enony Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yakışıklı adam hele son yıllarda sinemada döktürüyor valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 filmleri we kendisi süper I m legend'in sonunu pek beyenmedim ama olsun hancock mu ne o filmide süperdi el attığı işin hakkını weriyo I robot da süperdi 3 ü en sewdiklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 süper adam yaa. çok karizmatik,yakışıklı işinide ii yapıyor. şarkıları süper,filmleri harika. bad boys özellikle alkışlıyorum kendisini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 kesinlikle öyle, karizmatik yakışıklı işini en iyi şekilde icra eden neredeyse tüm filmleri başarıyla sonuçlandırmış iyi bir aile babası ve başarılı bir oyuncu kendini her role yakıştıttırsada şöyle ki komedi filmlerinden çok aksyonda daha başarılı bulurum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 Seviyorum bu adamı ^^ Teşekkürler dost. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 ay ben bu adama aşığım yaaaaa wiiill oooofff offffffffffffff hadeeeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Seviyorum bu adamı ^^ Teşekkürler dost.Eyvallah ciğerim. hadeeeeeEdward'ı seveceğine Will Smith'i sevsin. Öyle değil mi azizim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Tabi ki eleman İlk defa haklısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Eyvallah ciğerim. Edward'ı seveceğine Will Smith'i sevsin. Öyle değil mi azizim? Tabi ki eleman İlk defa haklısın. ikiniz de sapına kadar haklısnız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.