mysteriouslady Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2008 Bir yok oluş hikayesinin başkahramanı olmak acı veriyor insana…Mantıksal bir travmanın etkisinden kurtulup,tekrar hayata dönmek zor…Düşlerimde büyüttüğüm bir kahramandın sezgilerimde… Yelkovanın yönünü şaşırdığı,gecelerin gündüze,gündüzlerin karanlığa döndüğü bir kabus evresi geçirdim çoğu zaman…Dengemi bozmaya çalışan her rüzgara inat,dansettim gölgemle sabahlara kadar… Şimdi zihnimde canlandı çocukluğum…Gülmek için bir neden aramadığım günler,beklentisiz yaşam tarzım ve huzur bulduğum anne kucağı….Her daim özlemeye mahkum bırakılmak ne kötü bu duyguları… Çok savaşlar verdim…Galibiyetim de oldu mağlubiyetimde…Hırs uğruna tüketilen yitirilen her objeye üzülürdüm aslında…Uzak diyarların ardında küçük bir yürek bırakmışım meğer her savaşta… Yalnızlığa mahkum edilmiş bir bedenin,aslında kalabalık bir mekanda ölümü beklemesiydi en acısıda…En acısı,o kalabalıkta tek başına hissetmekti kendini…Çoğu zaman,sıcak bir gülüş,bir dokunuş bir merhabaydı beklediği…İşte beklentisiz yaşamımın son bulduğu anlar ve karmaşık düşüncelerimin doğuş vakti… Kelimelerin kifayesiz,vakitlerin dar,insanların canından bezmiş olduğu anlarda ve tüm yenilgilerime rağmen,vazgeçmenin anlamsız olduğuna karar verdim bugün…Vazgeçmek yenilgilerin suyu ve aşıdır bana göre…Her zaman yeri hazırdı sevginin kalbimde…Sevmekten korkmadım… Seni kendime benzetiyordum düşlerimde…Ben sen oluyordum….Sen tıpkı bana benziyordun…En iyi arkadaşımdın benim…Hep yanımda buluyordum seni…Yıllar önceydi hatırlıyorum…Sen yoktun,ellerin yoktu….Çocukken bezlerden yaptığımız bebeklerimiz gibi,zihnimde yarattığım bir kahramandın sen…Şarkılar söylüyor şiirler yazıyordum sana…Son dörtlüğü hala ezberimde şiirinin..”Ben tanışmadım henüz senle,ama kalbim tanıyor seni..Ne tuhaf dimi”… Şimdi tüm kırıklarımdan,harabe benliğimden arınıp,sana sığınıyorum….Beklentisizce sevmek istiyorum seni… Seni sensiz yaşamanın kederiyle boğuluyor,ölüyorum… Son dileğim, Son sözüm, Ve son nefeste, Seni seviyorum…. .......Mylady.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 güzel bir yazıydı paylaşım için teşekkürler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Yüreğine sağlık arkadaşım gerçekten çok güzel bir yazı olmuş... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2008 Teşekkürler arkadaşlar.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 çok sade ve içten bir yazı olmuş.tamamen yalın çok güzel gercekten çok teşekkürler paylaştıgın için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Kapanışta son vuruşu yapmışsın sözlerin saf duygulara köprü olduğunu düşündüğüm bir yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 mükemmel ladyim kalbine kurban:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.