Jump to content

Kızıl

Rimmon

Önerilen Mesajlar

İşte karanlık bir gece daha...Benzin istasyonunun tuvaletinde yazılmış eşsiz bir şiir,yada bir bar çıkışında olanca yalnızlığınızla yürüdüğünüz kaldırım gibi.Kekremsi,karanlık üstelik katran ve kükürt kokuyor hava;

Fırtına bulutları bekleşmekte.

Tepeme ilişmekte iblisin göz kapakları.

Bakışlarım hiç varolamayan bir noktaya çakılı.

Çakallar uluyor göremediğim rüyaların üzerinde,bir tilki,kürkü soyulurken can çekişiyor.Birileri sahilde sevişiyor,sentetik bir pervasızlık örneği sergiliyor birileri,

birileri ölüyor,

birileri gülüyor,

birileri anılarını hatırlıyıveriyor ansızın.

İblisin göz kapakları kapanıp açılıyor.Kızıl,morumsu bir kızıl bu duygunun rengi.Pas tutan yosunlar gibi.

Benzetilemeyesice bir renk.

Kızıl işte

Mora çalan bir kızıl

İblisin göz kapakları....

Tanrının trafik polisiymişçesine kestiği bir ceza mı yani bütün bunlar?Benim iyiliğim için olmasına rağmen bana bedel ödeten?Oysa iblisin gözyaşları o kadar ılık ki,günah olup akıyorlar kirpiklerimden ellerime,dilime,vücudumun her santimetrekaresine.Ve ben,bir sigaranın dumanını hapsediyorum ciğerlerimde.Ciğerlerim tahriş oluyor;

Kızıl...

Kirli kan rengi yani...

Gözlerim kan çanağı,

Göz kapaklarım kesik,kanım akıyor görüyorum,görülemeyesice şeyler bile yabancı değil artık,

kesti biri göz kapaklarımı,gözlerimi,iblisin gözkapaklarıyla kırpıyorum;

Kızıl...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...