boogee Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 -İlk Heavy Metal Grubu: WHISKY (1980) ve DEVIL (1980) -İlk Heavy Metal Albüm: WHISKY-BABAANNE (1986) -İlk Thrash Metal Grup: KRONİK (1985) -İlk Thrash Metal Albüm: PENTAGRAM-PENTAGRAM (1990) -İlk Black Metal Grubu : WITCHTRAP (1988) -İlk Black Metal Albüm: WITCHTRAP-WITCHING BLACK (1998) -İlk Death Metal Grup: DEATHROOM (1985) -İlk Death Metal Albüm: DEATH PROJECT-MISSION ACCOMPLISHED (1995) -İlk Bayan Death Metal Grup: DEIMOS (1994) -İlk Hardcore Grup: Turmoil (1991) -İlk Power Metal Grup: İLK ÇIĞLIK (1996) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 çoğunu biliyodum yinede emeğine sağlık dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Whısky çok dinlemesemde sağlam gruplardandır. ama benim için önemli olan grupların başında WITCHTRAP gelir ki ilk olmaları da bunun en önemli dayanağıdır. sağol boogee abiii.... çok güzel olmuş, umarım geliştirilir bu konu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 ben bi sevemedim bu metali aslında sevmek içinde zorlamadım kendimi,ama bu kadar dinlendiğine göre bende bir sorun var:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilentEvil Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2008 türk işi black metal derseniz aaaarrghh(sagansara) derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Witchtrap yeni albüm çalışmalarında idi bu aralar sonra ne oldu bilmem,ilgilenenlerin haberi olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedehodo Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 nerde gereksiz,yetenek gerektirmeyen tarz varsa ona yonelmis bizimkiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 türk metale destek yok ülkemizde ne yazıkki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 nerde gereksiz,yetenek gerektirmeyen tarz varsa ona yonelmis bizimkiler. o sert müziğin altında yatan notaları ayırabilsen beynin sulanır sizde kulak yok demekki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Türk metalinde gelmiş geçmiş en sağlam grup PENTAGRAM grubudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Ancak bizdede bu müziğe cesaret veren akım 60'lı yılların sert çocuklarıdır. Cem karaca,Barış Manço,Moğollar gibi... Babaları unutmamak ve haklarını yememek gerekir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaGanFear Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 İlk Türk Pagan metal grubu-Pagan dır yazmayı unuttun galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 o sert müziğin altında yatan notaları ayırabilsen beynin sulanır sizde kulak yok demekki kesinlikle haklısın yaa o soloları o bateriyi bir dikkatlice dinlese bence fikri değişirde işte ön yargı parçalaması zor !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 hiç türk metal grubu dinlemedim aslında isterim dinlemeyi de ne biliyim duyulmamış olması bu grupların dinlemekten uzaklaştırıo bni yabancılardan sıkıldım açıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 nerde gereksiz,yetenek gerektirmeyen tarz varsa ona yonelmis bizimkiler. yetenek gerektirmeyen mi? zuhahahaaaa onların çaldıklarının 10'da birini çalabilirsen ayağını yıkarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShubaDai Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 "Türk Metal Tarihi" nin en çarpıcı ilklerinden biri, geleneksel bir düğünde geleneksel müzisyenlerin çalmasını bekleyen seyircinin karşısında death metal grubu bulmasıdır. herkesin yüzündeki ifade görülesidir. kopartır. link de vereyim; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deadchan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2009 ilk heavy metal grubunu Dr. skull diye biliyodum ben.. garipsedim. :s öte yandan witchtrap her türlü gönüllerimizin grubu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Way yarın indiricep hepsinin diskografilerini çok merak ettim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 whisky.. taner abi, volkan abi, aydın abi falan fazla yakından tanıdık olarak yüzlerine de söylüyorum bozdunuz kendinizi diye pentagramla hiç işim olmaz witchtrap zaten gitti ama aksine çok sağlamdır.. hoş dinlemediğim halde lost infinity denildiği gibi aaaaarrghh, anatolian wisdom, satanic verses unutmamak gerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seriousline Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Acaba neden kimse "Pentagram" dışındakileri bilmiyor ? ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Bir ara Kramp vardı. Lan n'oldu, ve Tek Başına gibi harika parçaları vardı. Ama şimdilerde ortalıklarda görünmüyorlar. Bir de Acil Servis diye bayağı sağlam bir grup vardı; onlarda yoklar artık ortalıklarda. Yusuf Yusuf adında ki hitlerini hala severek dinlerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.