Jump to content

Yorum Bekliyorum Arkadaşlar!!

kleo35

Önerilen Mesajlar

dün gece uyumakta zorlandıım bi geceydi..Sabah ezanına kadar uyuyamadım son çare yastık rahatsız etmiş olabilir diye düşündüm yastığı başımın altından alıp sarıldım ve yatağın kenarındaki sehpaya yüzüm dönük olarak uyumaya çalıştım..Sehpada da cep telefonum ve yarı bardak su vardı..bi ara saat kaç oldu acaba die merak edip sehpadaki telefonuma uzanmaya çalıştım ve elimin bardaktaki suya değdiğini hissetmemle birlikte göğsümde feci bi acı hissettim ve gözümü açtım..uykuya dalmadan önceki yastığa sarılmış bi halimdeydim ve elimdede hiç bi ıslaklık yoktu..sizce bu yaşadıım bilinçsiz astral deneyim olabilirmi???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Böyle geceleri sık yaşarım.Uykuyla uyanıklık arasındaki sınır dağılıverir.Sanırım tahmin ettiğin gibi bilinçsiz bir astral deneyim yaşadın.Ve astral bedeninle maddi birşeye dokunmak istediğin zaman aniden olayın farkına vardın,astral bedeninin fiziki bedenine hızla geri dönmesi böyle bir ağrıya sebep oldu

Sadece teori tabii bu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hazır konuyu okumuşken sorayım dedim... ben hiç acı hissetmedim.. tabi yorgun ve afallamış olmanın dışında... bende istemsiz gerçekleşiyor.. (bazen oturduğum yerden bile... mesela insanlar arasında konuşurken bile nadir de olsa yaşayabiliyorum..) bunun önüne nasıl geçebilirim???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uyku ile uyaniklik arasinda kalmissin yani kisaca soylicek olursak bilincsiz astral seyahat gerceklestirmis olabilirsin. yani o uyku uyaniklik arasinda konsantre oldugun sey bardaktaki suysa uzanirken o aninda olayin farkina varinca geri cekilmek istedigin icin ruhun bedenine ani donus yapti ve bunun sonundada bedenin aciyla uyandi. ani donuslerde normal olan bisey ancak senin astral seyahati bilincsiz yaparak ani donmen ve sadece kisa bi aciyla durman inanilmaz genelde uzun suren acilar kalitsal olabiliyo iyi kurtarmissin gecmis olsun kardesm!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...