kleo35 Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 dün gece uyumakta zorlandıım bi geceydi..Sabah ezanına kadar uyuyamadım son çare yastık rahatsız etmiş olabilir diye düşündüm yastığı başımın altından alıp sarıldım ve yatağın kenarındaki sehpaya yüzüm dönük olarak uyumaya çalıştım..Sehpada da cep telefonum ve yarı bardak su vardı..bi ara saat kaç oldu acaba die merak edip sehpadaki telefonuma uzanmaya çalıştım ve elimin bardaktaki suya değdiğini hissetmemle birlikte göğsümde feci bi acı hissettim ve gözümü açtım..uykuya dalmadan önceki yastığa sarılmış bi halimdeydim ve elimdede hiç bi ıslaklık yoktu..sizce bu yaşadıım bilinçsiz astral deneyim olabilirmi??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 bence bir astral seyehat... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Böyle geceleri sık yaşarım.Uykuyla uyanıklık arasındaki sınır dağılıverir.Sanırım tahmin ettiğin gibi bilinçsiz bir astral deneyim yaşadın.Ve astral bedeninle maddi birşeye dokunmak istediğin zaman aniden olayın farkına vardın,astral bedeninin fiziki bedenine hızla geri dönmesi böyle bir ağrıya sebep oldu Sadece teori tabii bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kleo35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 eet acı tarif edilemez ve ürkütücüydü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Uyku sersemi öyle sanmışsındır.Seninki gene iyi ;bir keresinde sabah uyandığımda duvardaki tabloya sarılmış olarak uyandım..Demek ki uyurken,bedenimden ruhum çıkmışken o tablo dikkatini çekti.:D:D:D. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kleo35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 uyku sersemliği fln olamaz o acıyla irkildim ztn.."Beden disinda iken gümüs kordon olarak adlandirilan bir ip ile yataktaki bedeninize baglisinizdir"..korkuyla yaşanan geri dönüşlerde bu tür acı hissetmeler ve bi süre seyreden uyuşmalar olabiliomuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Bedene yapılan ani dönüşler çok acı veriyor gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 ama bildiğim kadarı ile uzaklaştığında ve ani döndüğünde acı hissi ortaya çıkıyor ilk kez mi? başına geldi ilk kez ise olması muhtemel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kleo35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yani daha öncede kendi bendenimi gördüümü hatırlıorum ama onları rüya sanmıştım.Dün böyle bişeyi yaşayınca araştırdım ve astral olabileceğini düşündüm.. ilk kez böyle ilginç bi olay ve acıyla uyandım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 hazır konuyu okumuşken sorayım dedim... ben hiç acı hissetmedim.. tabi yorgun ve afallamış olmanın dışında... bende istemsiz gerçekleşiyor.. (bazen oturduğum yerden bile... mesela insanlar arasında konuşurken bile nadir de olsa yaşayabiliyorum..) bunun önüne nasıl geçebilirim??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 uyku ile uyaniklik arasinda kalmissin yani kisaca soylicek olursak bilincsiz astral seyahat gerceklestirmis olabilirsin. yani o uyku uyaniklik arasinda konsantre oldugun sey bardaktaki suysa uzanirken o aninda olayin farkina varinca geri cekilmek istedigin icin ruhun bedenine ani donus yapti ve bunun sonundada bedenin aciyla uyandi. ani donuslerde normal olan bisey ancak senin astral seyahati bilincsiz yaparak ani donmen ve sadece kisa bi aciyla durman inanilmaz genelde uzun suren acilar kalitsal olabiliyo iyi kurtarmissin gecmis olsun kardesm! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.