Elesis Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2008 Göremedim sevgilim Küf dokunuşları vardı yaşamın Senin yosun gözlerin saraken benim taştan bedenimi Hayallerim kök salmıştı çoktan hayata Ben artık uçamazdım Bunu da en iyi kodestekiler bilirdi Bin parmaklıkla tutukluydum karakollara Senin parmaklarına dokunamazken Anlayamazdı ya çocuklar Özgürlük oyundu onlar için Sende çocuktun Çocuklar kadar gözü karaydın Çocuklar kadar gözü aydın Herkesten özgürdü sarmaşık nefesin Herkesten daha alaydın "Melekler en karanlık sarılan nurlardır." Kim fısıldamıştı bunları kulağıma? Hangi gece gelip girmiştin yatağıma? Utanıyorum şimdi sarılmadığım için sana Ayin kokusu vardı o sabahlarda,bariz kutsaldık Şimdiki zamanın hissizliğinden çok uzaktık Birinci tekil şahısla başlayan cümleler kurmazdık Şart koşulmuştuk sanki birbirimize Hep birinci çoğul şahıstık Lakin şimdi nerede olduğunu bile bilmiyorum Yanımdaymışsın gibi yapmayı deniyorum Farz edemiyorum Güneş doğuyor gibi yapıyor Hergün aheste Bunun farkındayım Ama bunun deliler bile farkında güzelim Onlar bile farkında keman yaylarının artık Bilekleri kesmediğinin Artık hiç bir bakışın kalpleri bileyleyemediğinin Farkındalık üç kuruşa düşmüş Düşük yapmış kefenlerde indirim cazgırları Bağırıyorlar sağırlaşmış kulaklarıma Duyuyor musun? Sesin belki sadece bu yüzden kayıp Porselen yüzün bulanık Geçmişin gri tozlarında Görüyor musun propagandacı kalpleri Ben seni göremiyorum Hayır! Turuncu kokmuyorsun artık! Yeşil gülmüyorsun! Mavi ağlıyorum ben hala... Çok üzgünüm artık hiç bir cümlemin içine O küçük gökkkuşağı tohumlarından koyamıyorum Onları bulamıyorum artık Biliyorum sende bulamıyorsun Yalnız birlikte olduğumuz zaman belirirlerdi onlar Bizim yağmur sonrası güleç gökyüzümüzde Ve sen eteğinde toplar sonra O koca kahverengi ceketimin cebine bırakırdın birer birer Ben senin dekoltenden içeri kelebek kanatları Ve sen gülerdin ötedünya bile çınlardı Ben ağlardım Yok yok gözüme birşey kaçardı. Gerçi son zamanlar gülümsemez olmuştun... Artık ne o koca kahverengi ceketim var Ne de senin ötedünyayı çınlatan gülüşlerin... Şimdi yine yağmur yağıyor buralara İçim yine daralıyor Seni beklemekten yoruldum Gel artık Gel artık Gel ................... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 güzel olmuş... hemi de çok güzel olmuş... anlatım olarakta kendini iyice geliştirmişin elesisim... emeğine sağlık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Eyvallah abicim,yorumların için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 çok hoşuma gitti tebrikler Gerçi son zamanlar gülümsemez olmuştun... Artık ne o koca kahverengi ceketim var Ne de senin ötedünyayı çınlatan gülüşlerin... Şimdi yine yağmur yağıyor buralara İçim yine daralıyor Seni beklemekten yoruldum gerçekten hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 ben de çok beğendim.. tebrik ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Güzel olmuş elesis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Tüm yorumlara teşekkürler arkadaşlar:yes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.