YankeeRose Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2006 İşte soru: Her erkekde vardır. Kimilerinki uzun kimilerinki kısadır. Evlenince erkekler eşine verir. Örneğin; Arnold Schwarzenegger'in ki uzun. Brad Pid'in ki kısa. Madonna'da yok. Papa gerek duymuyor. Cilinton hep kullanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 soyadı mı??????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 soyadı ama manası cok büyük bi soru yankee yanlıs anlamalar olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Manası çok büyük falan değil... tabi sen adetin olduğu üzere mevzuyu çekiştirmessen wahsi arkadaşım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 çekiştirilmiycek gıbı degıl hani,özellıkle ıkı ucu acık bırakılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Onu farketmeyen sanırım yoktur zaten... Wahsi arkadaşımızın işi bu tip şeyleri bizim gözümüze gözümüze sokmak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 o da bi renk bu siteye nora:) belkı enfazla yankee kadar tepkı almalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 o da bi renk bu siteye nora:) belkı enfazla yankee kadar tepkı almalı +1736:thumbsup: romayı ben yaktım,suç aletim de türkçe... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 aman soruya bak ya hemen akıllar kayıyo dimi başka yerlere insanoglu işte:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iRoniC Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Arnold Schwarzenegger bunu duydukca sohbet odasında gördüğüm bi cocugun nicki aklıma gelio ArnoLD_sivasta_Ne_GeZeR die :D cevabı herkes vermiş saten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 ilk ben dedim amaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.