Jump to content

Birinden Nefret Ettiğinde Yüzüne Karşı Hangisini Söylersin?

birinden nefret ettiğinde yüzüne karşı hangisini söylersin??  

155 üye oy kullandı

1. 1. birinden nefret ettiğinde yüzüne karşı hangisini söylersin??

• eziksin olum ezik
      4
    • babanda senin gibi maldı
      4
    • bu kafayla senden bi mok olmaz
      14
    • senden bi baltaya sap olmaz
      1
    • yazıklar olsun senin gibi yaratığa
      6
    • defol git gözüm görmesin
      15
    • amma aşşağılıkmıssın
      12
    • beni hak etmiyorsun
      7
    • seni tanıdığım güne lanet olsun
      22
    • hiçbiri değil.. aynen aşağıda açıkladığım gibi
      70

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

öyle bir an gelirki insan karşısındakini bi kaç kelimede yerin dibine sokmak ister... ben genelde bu tür durumlarda kendimi kaybeder ağzıma ne gelirse sıvazlarım... sizin seçiminiz nasıl oluyor acabaa..???

Yanıtlama zamanı:

açıkçası ben hiçbişi sölemem biriktiririm ama bir kavga anımızda herşeyi bağıra bağıra sölerim çevredeki herkes dahil o da kalakalır çünkü hiç kimse benim o yönümü pek görmüyo

Yanıtlama zamanı:

Senden nefret ediyorum aşağılık herif şimdi hemen o kahrolası beyaz popunu kalıdr ve hayatımdan defol lanet olası.

(Evet fazla film izliyorum n'olmuş:rofl:)

Yanıtlama zamanı:

bazı insanlara bi bakışım yettiği için çoğu zaman bişey söylememe gerek kalmaz o kişi içimden ettiiim küfürleri bakışımdan anlıyo zaten :D:D:D

Yanıtlama zamanı:

Söyleyecek söz bulamayanlar önce saldıracak adam,ardından sığınacak dam ararlar...Sinirli haldeyken söylenen her söz yaralar insanı.Baze susmayı da bilmek lazım!!!

Yanıtlama zamanı:

Amma aşşağılıkmışsın.Ama eğer arkadaşımsa senin gibi arkadaş olmaz olsun,şu haline bak şu yaptığına bak vs. der yerin dibine geçirim hatasını göstericek kelimeler sarf ederim.

Yanıtlama zamanı:

Lanetli ruhunu ve çürümüş poponuda al git buradan... TAbi burası espri kısmı :D ...

"Arkadaş olamayacağımızı kanıtlayıp beni uzun bir süreçten kurtardığın için teşekkür ederim :) "

Derim ve bunu söylerken gerçekten gözlerinin içine bakar sımsıcak bir şekilde gülümserim :D ... Kötüyüm ben evet kötüyüm...

Yanıtlama zamanı:
Lanetli ruhunu ve çürümüş poponuda al git buradan... TAbi burası espri kısmı :D ...

"Arkadaş olamayacağımızı kanıtlayıp beni uzun bir süreçten kurtardığın için teşekkür ederim :) "

Derim ve bunu söylerken gerçekten gözlerinin içine bakar sımsıcak bir şekilde gülümserim :D ... Kötüyüm ben evet kötüyüm...

Çok hoşuma gitti be

Yanıtlama zamanı:

Nefret ettiysem açıklama yapmak zorunda hissetmem.(Tabii söz hakkı doğuracak herhangi bir davranışı olmadıysa.) Bidaha asla görüşemez benle, nefret ettiğim hiç kimseyi kendimle, arkadaşlığımla, iyi yada kötü söylediğim sözlerle, ödüllendirmem.

Yanıtlama zamanı:

Kavga etmem.Etsem bile bu tür laflar kullanmam.Eğer çok nefret ettiysem sessizce uzaklaşırım, birdaha da muhatap olmam...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...