NighT_marE Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2008 İmza ayarlarımdan oluşturduğum imza neden mesajlarımın ve konularımın altında görünmüyor ? -------------------- ........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 alt tarafta imza göster var onla ilgili olabilir.. üstelik ....... ayarlamışsın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Yok onu imza çıkıcak mı diye mesaj oalrak attım ama birleştiler...İmzamda resim var.İmzamı göster ibaresi seçili halde...Ama hala gözükmüyor... -------------------- Çıktı çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 :D peki ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 işallah benimkide olmuştur :'( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Bu vesileyle site yönetiminden imza boyutlarına karakter sayısı, font boyu ve pixel sınırı getirilmesi ricamı yinelemek istiyorum. Hem sayfalar çabuk açılsın, hem de bir "eline sağlık" mesajcığı için 30 satırlık yer ziyan etmeyelim. Vb vb... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 bende imzamı kendi başıma değiştiremiyorum bende bu ricamı yinelemek istiyorum bu vesile ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Hala mı diye soruyorum bende sana?... hangi sorunla karşılaştığını bana bildir bi bakalım bir daha.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Ben de bu vesileyle Almanya'daki kaynıma selam yollamak istiyorum:p Bence imzalara karakter sınırlamasından ziyade pixel sınırlaması getirilmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Harf sayısında yapılacak sınırlama, her mesajın altına imza niyetine Savaş ve Barış veya Odyssey'in kopyalanmasını önler zannımca... (Ciddiyim: imza kisvesiyle bitmeyen depresif yazılar görmek de fenalık getirdi.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Haklısın Scarred,bir aralar her konuda,kişinin tek mesajında imza gözüküyor diğer mesajlarında imza gözükmüyordu,bence bu da güzel bi uygulamaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.