west Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2008 En sevdiğim kahraman:) http://powet.tv/wordpress/wp-content/uploads/2007/03/steverogers.jpg 25 Aralık 1914 Amerika'da doğdu. Gerçek adı ile "Steve Rogers" küçükken Amerika'da yaşayıp bir grup Naziye hata ile yardım etmiştir. 1 Eylül 1939 (2. Dünya Savaşı) sırasında "Süper Asker" uygulamasına katılıp ilk ve son kalıcı süper asker olmuştur. Steve'e denenen formulün kopyası olmadığından Naziler üslerine saldırıp formulü yok etmişlerdir. GÜÇLERİ Captain America'nın vücuduna enjekte edilen süper-asker serumu onun çevikliğini, kuvvetini ve dayanıklılığını olimpik bir atlete eşit konuma getirmiştir. Süper-güçlü değildir, fakat fiziksel yetenekleri bir insanın olabileceği maksimum seviyededir. Boks ve judo gibi bazı dövüş stillerinde de uzman olması ve ustalıkla kullandığı vibranyumdan yapılma kalkanı onu dünyadaki en iyi savaşçılardan biri yapmaktadır. BİYOGRAFİ Steve Rogers yoksul bir ailede büyüdü. Nazilerin Avrupa'yı işgal ettiği dönemlerde Amerikan ordusuna yazılmak istedi. Aşırı zayıf yapısı yüzünden orduya kabul edilmedi. Oğlanın ısrarlarına şahit olan General Chester Phillips ona Operasyon: Yeniden Doğuş (Rebirth) adlı özel bir deneye katılmayı teklif etti. Haftalar süren testlerden sonra vücuduna süper-asker serumu enjekte edildi. Bu deneyden normal bir insanın sahip olabileceği en mükemmel vücut yapısına sahip olarak çıktı. Deneyden sonra da eğitim devam etti ve Rogers fiziksel ve taktik eğitim programları gördü. Üç ay sonra Captain America olarak savaşmaya başladı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Avenger larda tek hasta oldugum adam diyebilirim ultimate alliance'da fazla sevicelekbir karakter değil gerci Sagolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Nedemek:) Girdaptan çıktıktan sonra hakkı sayılır adam hakladı ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 O genellikle kötülerin taktiğidir... RedSkull ı yok edebilirdi elinde şans varken ama tüm kahramanlar sonucta aptallar değil mi İyilik sarmış adamları Sanane kardesim ya bırak ölsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Girdaptan çıktın niye tekrar "aynı pozisyonda" giriyorsun.Bide elektroyla spideri yalnız bırakıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Düşünsene bir... 3 kişi bir kadını sokak arasında çevirmişler, kaptan geliyor ve aralarından biri kacınca onun peşine takılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 :D Çok gülerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 kaptan amerika siyasi muhabbetlerde ironik araç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Kendisiyle "Örümcek Adam"ın bir bölümünde tanıştım. Seviyorum ne diyeyim. Eyvallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.