Kalpsiz Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2008 Güneşe benzerdi yüzün,her sabah yüreğimi ısıtan bakışlarınla hayranlığım.. O kadar sıcaktınki ben hiç üşümezdim.Yanındayken hiç birşeye değişmezdim yerini,senin yanında olmak mutluluktu... Hep heyecandın sen,hani birini aylarca görmezde özlersin heyecanlanırsın ya birden görünce öyleydin işte senden her ayrıldığım anda özlerdim,ve gördüğümde heyacanlanırdım. Önce dilim lal olur konuşamazdım.Sonra sıcacık bedenine sarıldığımda dünyalar benim olurdu,sen benim güneşimdin... Deryaya benzerdi gözlerinin ışıltısı,deniz yakamozsuz olurmu!!! Sen yakamozdun,hani şu aşıkların doymadan izlediği... Ben gözlerinde izlerdim yakomozu sözlerinde dalgalanırdım... Saclarını okşar yıldızları sayardım. Gözlerin benim cennetimdi,bir ömür yaşamak isterdim.Günahsızca çıkarsızca bir ömür yaşamak isterdim. Milyonda bir bulunurdu böyle bir sevda, sen onlardan biriydin... Ellerin pamuk gibiydi,çoçuklar gibi oynardım gül yüzüne baka baka... O kadar narin o kadar zariftinki;incitilmeye kıyılmazdın... Ağladığın zaman dayanamazdım.O ışıltılı gözlerinden yaş geldiğinde yıkılırdım... Ve hep korkardım bu mutluluğa gölge düşmesinden. Sen öyle bir sevdaydınki bu dünyanın imanı hariç herşeyi unutturabiliyordun bana Senin yanında olmaktan başka bir temennim olmuyordu hiç... Ve dua ediyordum yaradana,böylesi bir insanı karşıma çıkardığı için... Sen sözlerle anlatılamayacak bir gönle sahiptin... Bir çiçek gibiydin,kokusuna doyamadığım... Her bahar acardın yüreğimde,öyle ya adın bahardı,benim en eşsiz mevsimim... Nazlı bahar çiçeğim... Hangi çiçekte anlatayım senin o eşsiz kokunu, gülmü?yaseminmi? ve daha niceleri, hiç biri sen kadar güzel kokamazdı.. Çünkü senin kokunu kimse içine çekememişti. Bir ben bilirim, çünkü bir ben yaşadım seni,sen benim çiçeğimdin... Sen sözlerde anlatamayacagım kadar eşsizdin ah seni anlatabilmek. Ve seni tekrardan yaşayabilmek. Ama İMKANSIZ değimi!!! alıntıdır. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2008 Süper payLaşım canım teşekkürLer ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Başlığı görünce Ahmet Arif-Hasretinden Prngalar Eskittim sandım.. Bu da güzelmiş. Teşekkürler KalpsiZ. Ancak bahsettiğim şiiri de hatrlamadan geçmeyelim:) Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Kahpe yalana. Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 güzel paylaşım plmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 vay rumantik çucuk:Dsüper paylaşım:Dsağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.