astralruh Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 -Bülent Ersoy-yananı görür allah -mazhar alanson - yandım -kayahan - allah'ım neydi günahım -orhan gencebay - batsın bu dunya -muslum gurses - son pısmanlık -celik-dongi dongi... cehennemde çalmasına gerek yok.nerede çalınırsa orayı cehenneme çeviriyor zaten -nalan - afffettt yanıyorum affettt.. -banu alkan - neremi neremi... -kayahan - cehennemde yansın bu dilim bir yemin ettimki dönemem.. -beni yak, kendini yak... -şaka değil yanıyorum tutmayın beni -megadeath - welcome to hell -sertab erener'den : yanarım yanarrrııııımmm, ne yapsam yanarııııımm yanarııım yanarııım, gun gecer yanarım -tsm den : sensiz cennet bile surgun sayilir... -almora'nın cehennem geceleri isimli şarkısı kendim ettim kendim buldum... -feridun düzağaç - alev alev -köprüdennn geçti gelinn(sırat köprüsü oluoo bu ) -Emre altuğ- Sıcak, cok sıcak olacak.. -ibrahim tatlıses-yanıyorum söndürelim mi? tabi tabi -springsteen- road the hell -Rammstein Feuer Frei (ates serbest) -Motorhead - Born to Raise Hell -slayer - god hates us all -Çelik-yana yana buraları dolaşıyorum -metallica-hell isnt good Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 van tu tıri forooo bence bruce springsteen- road the hell şarkısı olabilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 ekliyelim o zaman;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 o zaman allah senden çok mersi :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 ne demek;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Rammstein Feuer Frei (ates serbest) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 e bunu da ekliyelim o zaman:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Motorhead - Born to Raise Hell -------------------- Bülent Ersoy-yananı görür allah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 puhahahaha bunları da ekleyelim ama bülent ersoyunkini en başa koyalım:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 slayer - god hates us all Çelik-yana yana buraları dolaşıyorum metallica-hell isnt good Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 hemmen ekliyelim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Ajdar Anik Nane-Cikita Muz CanKan ismail yk vb kesin bunlar da calacak bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 çikta çikta çikta çikta çikçikçikçik çikitaaa:D:D:D aktımm yüreğinee:D :dance2::dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Bollywood film müzikleri,zebanilerin dansları eşliğinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 sır Bir yanmış konakta, Bir kadın var orada hala soylu hala sır. Teninde baharlar; Sevdası kapkara hala aynı yanar kor. Efsane kadın kimdi aşkın? Sordular ama, hiç anlatmadın. Efsane kadın kimdi aşkın Sordular sustun, hiç anlatmadın. Zamansız yıllarda, İsmini yazmıştı sanki gül dudağına. Sönse de yangınlar, Yangını körükler uçan avuç avuç kül. Söz: Aysel Gürel sertap erener söyluyordu...cok guzeldı...uzuun zamandır dınlemedım...askla kavrulmak olsada bana hep entrıkalı vs vs bı olay da dusunduruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 süt içtim dilim yandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.