MariLyn_Manson Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 arkadaşLar size dün köyde arkadaşLa yaşadığım bi oLayı anlatmak istiyorum...onur diye bi ark.ımLa saat 9civarı tepeye çıkıyorduk gökyüzü kararmıştı artık ama bi aydınLık vardı yine..amacımız tepede buLunan köy mezarLığına gtmekti.Nese bi 15 dakikaLık bi yoLumuz kaLmıştıki bazı konuşma sesLeri duyduk.Ne konuşuLduğunu anLamadık ama bariz birkaç kişi arasında muhabet ediyordu.iLk başta sadece benmi duyuyorum diye onura baktım ama onun yuzundede bi şaşkınLık vardı.Acaba başkası varmı diye bi etrafı yokLadık ama hiç kimseyi göremedik ne bi ışık ne en ufak bi ize rastlayamadık sonra tabi doğaL oLarak biz yusufladık ve koşturmaya başLadık bi bi saat kadar tepenin girişinde bekLedik, geLen giden varmı diye fakat hiç kimse geLip geçmedi..Sonra bizde bi anLam veremeyip uzakLaştık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 ilginç.. her yoruma açık bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaanaksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ben küçükken cok duyardım böyle şeyler fısıltılar pişt diye cagırmalar falan sonra yok oldu 7-8 yaşımdan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 ben artık alıştım duyduklarıma,sen ilk olduğu için garipsemişsin,ilginç değil,doğrudur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 mezarlık yakınında olduğunuz için duymuşsunuzdur bnce malum mezarlık bide normal normal otururken duyda ozaman göriim seni 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 mezarlik yakinlarinda duyman bence bi alamet degil. mezarliktan boyle sesler gelmez. senin piskolojik olarak duyman desem de olmaz, sonucta arkadasinda ayni sekilde duymus. arkadaslarimin dedigi gibi yorumlara acik bi olay bu dediklerin ancak korkmani gerektiricek bi durum yok benim tarafimdan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jinweirdo Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 mezarlik yakinlarinda duyman bence bi alamet degil. mezarliktan boyle sesler gelmez. senin piskolojik olarak duyman desem de olmaz, sonucta arkadasinda ayni sekilde duymus. arkadaslarimin dedigi gibi yorumlara acik bi olay bu dediklerin ancak korkmani gerektiricek bi durum yok benim tarafimdan. Mezarlıktan sesler gelmez? Bir gece babam ile mezarlıktan inerken, ormanın içinde bu arada... fısıltılar, çığlıklar ve bağırışmalar duyduk. Ben sustum. Mezarlık bitince babam bana "Sesleri duydunmu?" diye sormuştu... Bu kadar keskin bilgilere sahip olmak tuhaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la mekan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 çıkarılan ders: akşam hava karardıktan sonra köyde mezarlıkta filan dolaşma isteği sakat,hiç gerek yok böyle heyecanlar yaşamaya:) ben yıllarca uykudan önce duydum konuşmalar,kahkahalarına uyanırdım bazen,sonra duymamaya çalışırdım,araştırdım paralel evren olayına gitti sonucu,üzerine gitmedim,istemedim daha doğrusu,ben kendi evrenimde mesudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Mezarlıktan sesler gelmez? Bir gece babam ile mezarlıktan inerken, ormanın içinde bu arada... fısıltılar, çığlıklar ve bağırışmalar duyduk. Ben sustum. Mezarlık bitince babam bana "Sesleri duydunmu?" diye sormuştu... Bu kadar keskin bilgilere sahip olmak tuhaf psikolojik bence, yorumu iyi okursaniz sevinirim sonunda 'benim tarafimdan' diyorum ben sadece yorum yaptim, seninde saygi duyman lazim. tabi adamina gore hersey canimcim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
STARS Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Duymak istediğini duyar. Görmek istediğini görebilirsin. Anladın mı ? Bir örnek ; Sen şimdi eski bir köşke giriyorsun. Bildiğin tımarhanelik. Herhangi bir varlığın nefesini ensende hissettiğini düşünüyorsun. Ama aslında kimsenin olmadığını farkedebiliyorsun. Yavaşça korkmaya başladığın zaman zihnin ilk olarak gördüğü şeyi sana hissettiriyor/gösteriyor. Yani Maze görmeyi aklına ilk olarak getirirsen, onu görme olasılığın yüksektir ve delirme olasılığın %80 olur. Bende inadına mezarlığa gidip sigara içtim. Fakat tek duyduğum şey DJ Tiesto'nun remix müziğiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jinweirdo Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 mezarliktan boyle sesler gelmez. Burada kesin bir yorum var ve sen yazmışsın bunu. Herneyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HakanOzbay Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 mezarlik yakinlarinda duyman bence bi alamet degil. mezarliktan boyle sesler gelmez. senin piskolojik olarak duyman desem de olmaz, sonucta arkadasinda ayni sekilde duymus. arkadaslarimin dedigi gibi yorumlara acik bi olay bu dediklerin ancak korkmani gerektiricek bi durum yok benim tarafimdan. Prenses noktayi koydu . yorumlarini kiskaniyorum dogrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 belkide sesler paralel evrendeki ikizinden geiliodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Ben pek bilmem bu işleri ama köylerde // Sakin,sessiz yerlerde // Cinler çok dolaşırmış.Onların konuşmaları olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun bedensiz varlık olma ihtimali çok yüksek saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Böyle bir sitede takılıyorsun sonuçta. Etkilenmiş olabilirsin. Arkadaşın buraya üye değilse de kaçmakta iyi etmişsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 mezarlıktan niye konuşma fısıltı sesi gelsin ki.. ooff herşeyden çok etkileniyorsunuz bence.. mezarlığa yakın bir yerlerde iki üç adam içip muhabbet ediyorlardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geius Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Ben de arada bir adımı söyleyen bir ses duyuyorum ama bir adamın sesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.