raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2008 canım yanıyor, gözlerimden kanlar çıkıyor uzun zamandır... sadece senden ya da senin yol açtığın olayalrdan dolayı değil, hayat üzerime geliyor... tamam, yeter artık, artık sıkıldım bu canı yandığı halde sessiz kalan çocuk oyunundan.. canımı sıkmaya başladı artık bu tavırlar. biliyorum çoğunuz nefret ediyorsunuz benden ya da ne bileyim, nefret edecek sebepler uyduruyorsnuz kendi küçük aklınızla!... ama olmayacak, hiçbir açıklama, hiçbir bahane artık işe yaramayacak... ben sizden nefret etmiyorum.... nefret edecek kadar dahi size değer vermiyorum. çıkın gidin artık hayatımdan, dokunmayın bana, girmeyin, girmeye teşebbüs etmeyin hayatıma.... sıkıldım artık, oyunlar oynamaktan, sırf karşımdakine mutlu etmek için çabalamaktan.... hayat her saniye boş bırakmayıp üzerime üzerime gelirken, her yanımdan saldırırken, sırf birilerinin iyiliği için onları anlamaya çalışmaktan bıktım... tamam benim hatam, benim salaklığım bunlar, bu yaptıklarım. insanları düşünmem, tanıdıklarıma yardım etmeye çalışmam ama bitti..... hayal kırıklıkları çekmekten, yaşamımı altüst etmekten bıktım. sırf birileri mutlu olsun diye, birileri gülsün diye acı çekmekten sonra da o acılar üzerine birde gülsünler diye uğraştığım insanların beni terk etmesinden bıktım... yeter artık.... çıkın gidin yaşamımdan, nefret dahi edemiyorum sizden... kimse beni hayal kırıklığına uğratamaz artık!...... ...................................... * başlık kasap çırağı adlı kitaptan alıntıdır... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 başlık alıntı yazı senin mi eğer öyleyse çok güzel olmuş emeğine sağlık:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 başlık alıntı, yazı bana ait... başlıktaki sözü ilk duyduğum andan itibaren ekilenmiştim ki yazı aslında sadece son.. yazının diğer kısımlarını eklemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Senin bu pesimist tavrına alıştım. Artık iyimser yazılar beklemiyorum senden. O nedenle her yazdığında beklediğimi buluyorum açıkçası. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 gayet güzel;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 eisenheim bakarsın bi ara iyimser olurum. polyanna gibi yazarım ikinize de teşekkürler bu arada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 eisenheim bakarsın bi ara iyimser olurum. polyanna gibi yazarım ikinize de teşekkürler bu arada... Yakışır mı ki? Cezmi Ersöz'ün doğa hakkında yazması gibi olur. Ama beklerim. Onu da zevkle okuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 valla yazdığım umut veren yazılar var... belkim eklerim bi ara ama dur yakında efsane dönecek... misket olayının ikinci bölümünü yazıyom şu sıralar... bknz (uttcam olum bilyalarını) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 teşşekür için teşekkürler eisenheim bakarsın bi ara iyimser olurum. polyanna gibi yazarım ikinize de teşekkürler bu arada... oooof aman tanrım kolumu kestiler...:/ olsun bi tane daha var :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 he he he.. kolun için de geçmiş olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 valla yazdığım umut veren yazılar var... belkim eklerim bi ara ama dur yakında efsane dönecek... misket olayının ikinci bölümünü yazıyom şu sıralar... bknz (uttcam olum bilyalarını) Of of onu sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca diğer yazıları ekleyeceğin günü de merakla bekliyorum açıkçası. Senin elinden çıkan iyimser bir şeyler okumak zevkli olacak eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 rasko eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 çok güzel bir yazı gerçekten:) teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.