astralruh Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2008 SUPER MARİO BABA.. musluk tamirinden cinnet geçiren babanın dönüşebileceği durumdur. ***daaaaaan*** (baba zıplayıp kafayı tavana vurur) - aman,aman bey naaptın sakin ol - hanım dur mantar çıkacak ordan biliyorum, 2'nin 3'ü burası,hak mantarı var orda - bey ne diyosun, teleşlanıyorum bak - dikkat! kaplumbağa,zıpla hemen zıpla!! - ayyy aay ay ayyy nerde hani? - telaş yapma,zıpla üstüne basıp yana kay,böceklere doğru tepiklerim ben onu sonra - bey korkuyorum... - korkma, salondan menekşeleri kap gel. onları yiyince ateş edebilicez bak - hamidim nooldu sana? ühüühüü - çiçek getir dedim,çiçeeeek,geliyolar!kaplumbağalar!dev kaplumbağalar! ***baba koşarak yatak odasına gelir,yatağa zıplar*** - dur bey dur,nereye koşuyosun,hamit ühüühü - ahanda bulutlu bölüm!hoooop! koşup çil çil altın topluyorum bak şimdi. hepsini almam lazım,100 altın lazım hanım anlıyo musun 100!! bi yakalasam şu asansörü - üühhhüü hamit beşibiyerdelerimle bileziklerim var çekmecede,al onları.. - işte bayrak kulesi! hanım b'ye basılı tut 5000 puan alalım! oohh çok şükür 2'nin 4'ü! aha! hanım geç arkama bölüm canavarı geldi! - ühüüü hamit annem o benim,kadını da telaşlandırdın,ühüüü ben gidiyorum!! - dur gitme,dur!ateş topları çıkıcak aşağıdan yukardan.yanarsın valla! :D:D:D:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
holymucus Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 puhaha süperdi saol.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 :rofl::rofl::rofl: süpermiş :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 sağolun hepiniz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 :rofl: cok saglam olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Babamın aterinin kolunu elimden alıp Mario oynadığı günler geldi aklıma. "Prenses'i kurtarmadan kalkmam." diyordu.. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 sağolun hepiniz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 SüperLer Ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 eHuHehhe ... :D... GüzeLmişş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 beğenmenize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.