darknessgod Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2008 http://www.vimeo.com/1166968 değişik bişi anlayanlar anladıklarını yazsınlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 manyetik alan diyor ama bende anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 spiderman 2 de dr octhopus bi enerji toplama makinesi fln vardı ona benzio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 bende manyetik alan olarak anladım ama nasıl çekiolar ben onu merak ediyorum. sahte mi gerçek mi anlayamadım. ama gerçek gelio bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Arkadaşlar video gerçek değil sadece animasyon.Manyetik alanların kaotik sistemler olduğunu,hızlı ve kestirilemez şekilde değişim geçirdiklerini anlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.