MEPHISTOPHELES Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 arkadaşlar aranızda fazla kabus gören varsa size bişey tavsiye ediyim: bir keresinde babamla beraber bi korku filmi izlemiştik daha sonra eski kabuslarımızdan bahsettik(ozamanlar ben daha 11 yaşındaydım)ben o zamanlar kabuslarımdan çok korkardım,babamda benim yaşımdayken kabuslarından çok korktuğunu söyledi ve korkusunu nasıl yendiğini anlattı:bir gün bir kabusunda bıçaklı bir adam babamı labirent gibi bir yerde kovalıyormuş(babamda o zaman benim yaşlarımda)birden babam farketmiş lan bu bir rüya ne olabilrki en fazla,ayrıca benim rüyam o zaman istediğim şeyi değiştirebilirim demiş birden kendinin o adam yerine geçmesini adamında kendisi yerine geçmesini dilemiş.birden öyle olmuş adam babamdan kaçmaya başlamış.sonra babamın rüyası bitmiş.bundan birkaç gece sonra bende buna benzer bişey gördüm rüyamda sınıfımdan ayrılan arkadaşlarım bir gezi sayesinde bizim sınıfa gelmişti o zamanlar kendisinden hoşlandığım bi kız vardı ve o da gelmişti.daha sonra gitme vakitleri geldi ama sevdiğim kızı bulamadım bir çok yerde aradım arada bir çıkıp çıkıp kayboluyordu iice tırsmaya başladım daha sonra başka bir arkadaşım geldi ve naptığımı sordu olanları anlattım daha sonra eskiden sevdiğim kız bir tekerlekli sandalyede karşıma çık sandelye kendiliğinden dönmeye başladı artık iyice tırstım gökyüsü mosmor oldu şimşekler çakıyorduherşimşek benim üzerime düşüyordu ama bana hiç bir şey olmuyordu çığlıkları ve kahkahaları bir arda duyuyordum daha sonra sevdiğim kız yine kayboldu ama sandalye hala ordaydı ve dönüyordu sandalye dönerek bana yaklaşıyordu tam o sırada kendi kendime dedim ki yha bu bi rüya babamın dediğine göre benim rüyamsa istediğim herşey olur dedim ve herkesin mutlu olmasını herşeyin bitmesini diledim sonunda gökyüzünde gökkuşağı vardı sevdiğim kız buse gitmişti ben büyümüştüm ama yıllardır onunla mektuplaşıyorduk herşey çok güzeldi ve sonun da uyandım o günden beri birçok şeyden korkmuyorum ve bazı kabuslarımı kontrol edebiliorum bence sizde denemeye çalışın -------------------- cevapları bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 ewt bu olayı biliyorum.ben bir filmde gördüm.eğer rüyana hakim olabilirsen uyandığında hayatı çok farklı görebilirmişsin.hatta eğer hala rüyada olduğunu filan sanıyorsanda ışığı kapatmayı dene yada saate bak eğer rakamlar bulanıksa ve ışık kapanmıyorsa bilki hala uykudasın.çok karışık bir filmdi.yarısını anladım:D bende bi kere rüyamı kontrol ettim.rüyamda birilerini öldürmüşdüm.polisler beni aldılar:D o an dedimki böyle saçma şey olmaz.ben rüyadaım dedim gözlerimi kapadım.ve açtığımda uyanmıştım..paylaşım için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Uyarıları kibarca söyleyelim. Sonuçta arkadaş bi şey paylaşmak istemiş.. Konuya gelince, bende rüyalarımı ara sıra yönetebiliyorum ama bu herzaman olmuyo.Yani şansına Paylaşım için tşkler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oxser Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Ben Birkaç Sene Öncesine Kadar rüyalarımın Hepsini Kontrol Edebiliyrdum ama Artık bunu yapamısyorum Bunun sebe bi nedir Sizce ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killer619 Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 bu yöntemi biliyorum. Rüyalarınız sizin kontrol ettiğiniz gerçekçi hayallerinizdir. Aslında siz bu zamana kadar kontrol ettiğinizi bilmiyorsunuzdur. Şimdi burada öğrendiniz. Rüyanızda ne düşünürseniz o olur;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 eet arkadaslar once konuları gezın okuyun sonra takıldınız yerler olursa sorun hemen bana yardım edın falan demeyın once bı bakın goz gezdırın sonra yardımcı oluruz zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oxser Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Göz attım tabiki ama bişey bulamadım olmuyor artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
K4TU3R Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Bende bazen rüya olduğumu fark edebiliyorum. Bir rüya görmüştüm. Rüyamda ; Suya atlıyorum. Suda olduğumu fark edince hemen nefes alıyorum. Fakat nefes aldığımda sanki biraz zor nefes alıyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.