Eos Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 birbirine uygun iki taş bulun. taşların ilki değişmez benliğinizi, diğeri ihtiyacınızı temsil eder. Büyü şafak sökerken yapılır ve ayın ilk günü olması da tercih sebebidir. büyünüzü su çekilirken yaparsanız büyüyü güçlendirir. (yok benim gibi çorak topraklarda yaşıyorsanız göl, havuz, hatta bir kova su bile olur;)) benlik taşlarından faydalanarak, çekici görünmek istediğiniz kişinin ismini ya da ihtiyacınızı bu taşın üstüne kazıyın. (bana göre runik alfabe, enoc veya maji alfabesi vs. kullanılabilir.) tek bir taş kullanmaktansa kelimenin her harfi için bir taş da kullanılabilir. taşları suyun içine atarken hedefinizi bir nehir olarak görün ve enerjinin sizin içine sızışını da ta içinizde hissedin. benlik taşını tüm bir ay evresince hemen başucunuzda tutun. ve gerekirse büyüyü tekrarlama yoluna gidin. alıntıdır. Cassandra eason "bütün kadınlar cadıdır." parantez içleri bana aittir. bana göre uygulanabilir basit bir teknik ama her zaman olduğu gibi inanmak çok çok önemli. bir de hep söylüyorum gene tekrar edeceğim sitede de var aşk şişesi kesinlikle işe yarıyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 güzel bir paylaşım ellerine saglık tabiki burda taşlarla bag kurmakta çok önemli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rua29 Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Eft gerçekten güzel paylaşım teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 beğendiğinize sevindim bir uygulayan olsa da sonuçlarını bizimle paylaşsa aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
showman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 evet yok mudur hiç uygulayan?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.