woodoo Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2009 Öfke kelimesi ile başlar. bedensiz varlılardan direk olarak yardım ister.kötü olanları yok etmek için iyi olanlardan yardım ister. kovma yapmak için ,korunma yapmak için ve cinli büyüleri bozmak için i kullanılır. özellikle erkeklik bağlama, sehvet bağlama gibi büyülerde sadece okumanız yeterlidir. her zamanki gibi yazıldığı gibi okuyun ve her cümleden sonra teşekür etmeyi unutmayın! Cinli Büyüleri Bozmak İçin Melek Dili Noroni bajihie pasahasa Oiada! Das tarinuta mireca OL tahila dodasa tolahame caosago Homida. Das berinu orocahe QUARE. Micama! Bial' Oiad. Aisaro toxa das ivame aai Balatima. Zodacare od Zodameranu! Odo cicale Qaa! Zodoreje. Lape zodiredo Noco Mada. Hoathahe I A I D A alıntı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 peki bunu yazıldığı gibi mi okuyıcaz acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 sıtede telafuzu vardı harflerın ama bolede okursan ısıne yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 peki ne diyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Bulgarca mı bunlar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asimberk Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Başlıkta "Yunanlı büyüleri bozmak için Bulgar dili" mi yazzıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dgsny Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 tercümesi varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melusina_ Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 şimdi ben bunları söyleyince nedmiş olcam....yanlış söylersem ne olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 ilk cümleyi her hangi bir arama çubuğunda aratmayı deneyemeyecek kadar bitkin arkadaşlar, biraz da siz çaba gösterip de çevirisini yapmaya çalışsanız, en azından ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz. ama bu da sanırım sizin için fazla bir uğraş. ayrıca da fonetiği bilmeden pek işe yarayacağını sanmam. bunun bu forumda defalarca açıklandığını düşünüyorum. neyse... kolay gelsin hepinize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Enochian'ın 14. anahtarıdır verilen anahtar. bedensiz karanlık varlıkları uzaklaştırmak için iyi olan varlıklardan yardım istenir bu anahtarda... enochian fonetiğini kullanmadan pek bir işinize yaramaz ancak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yine aynı sorular http://www.gnoxis.com/forum/kabala/21405-enochian-fonetigi.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 hektor ve belfalasa tsk lerımı sunuyorum armut piş agzıma dus yok forumda bu konu ıle ılgılı bır sürü topic var once arastırın takıldıgınız yerlerı sonra sorun yardımcı olalım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogeyman_606 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 kardes adam acıklamasını vermıs nasıl okunacagınıda yazmıs doru duzgun okursanız paylasımı abuk sorularsormadurumuna dusmezsınızsıyah yazı rengıyle buyunun nasıl neıcın yapıldıgı ve nasıl okunacagı yazıyosıyah bolumun ıcınde okumak bıraz zor ama ben basrdım sızde basarırsınız cinli buyuleri bozmak için densonra dıl baslıyo ya ıste o baslıgın ustunde sıyah boslukta sıyah yazı rengınde cokzor belli olan bı yazı var ıste orda butun soruların cevabı -------------------- ayrıca ypımda ve yaynda verdıgın emekler ıcın teskkuru bır borc bılırım sana woodoo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 asıl ben tsk ederım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 ilk cümleyi her hangi bir arama çubuğunda aratmayı deneyemeyecek kadar bitkin arkadaşlar, biraz da siz çaba gösterip de çevirisini yapmaya çalışsanız, en azından ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz. ama bu da sanırım sizin için fazla bir uğraş. ayrıca da fonetiği bilmeden pek işe yarayacağını sanmam. bunun bu forumda defalarca açıklandığını düşünüyorum. neyse... kolay gelsin hepinize... ayrıca şu var ki sevgili hektor eğer ingilizcesine biraz bakacak olurlarsa pek okuyacaklarını sanmam:Dçünkü çoğu arkadaşın sandığı gibi bu melek dili değil.melek dili diyelim satanistler için neden revaçta.direk olarak enkiye hitab ediyor benim bildiğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.