gizlizaman Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2009 siteye yeni uye oldum sayılır maji ve okult felsefeye ilgim var yalnız amacım buyuculuk oynayıp vakit doldurmak degil bunu bir ılım olarak göruyorum bir kac yerden aldığım tavsiye baslıngıc icin hanry p mall adlı yazarın tüm zamanların gizli ögretileri adlı kitabı oldu bu kitap hakkında biligi olan veya baska bir öneri yapabilecek bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 siteye yeni uye oldum sayılır maji ve okult felsefeye ilgim var yalnız amacım buyuculuk oynayıp vakit doldurmak degil bunu bir ılım olarak göruyorum bir kac yerden aldığım tavsiye baslıngıc icin hanry p mall adlı yazarın tüm zamanların gizli ögretileri adlı kitabı oldu bu kitap hakkında biligi olan veya baska bir öneri yapabilecek bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim Okültizm / Tarih Boyunca Gizli Bilimler M. Reşat Güner bunu bi oku..aradıgın biçokseyi cok basit sekliyle bulacaksın zaten .. link de koydum .. hic olmadı buraya upload ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 siteye yeni uye oldum sayılır maji ve okult felsefeye ilgim var yalnız amacım buyuculuk oynayıp vakit doldurmak degil bunu bir ılım olarak göruyorum bir kac yerden aldığım tavsiye baslıngıc icin hanry p mall adlı yazarın tüm zamanların gizli ögretileri adlı kitabı oldu bu kitap hakkında biligi olan veya baska bir öneri yapabilecek bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim bahsettiğin kitabı alalı 2 ay falan oldu baya yararlı içinde hertürlü kavramı bulabilirsin kesinlikle elinin altında bulundurman lazım bence ama bulmakta sıkıntı çekebilirsin ben Konyada sadece 2 tane gördüm yani internetten alırsan daha kolay olur birde sanrım hanry p. mall deyil Manly p. Hall ' dı ararken problem yaşama diye yazıyorum. kolay gelsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 elinizde Majiyle ilgili bazı ekitaplar varsa upload edebilirmisiniz türkiyede yaşamadığımdan türkçe kitap alamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 anlamadım ben türkiyede bu tarz kitaplar bulamadığım için şikayet ediyorum .Sen yurt dıında türkiyeden gelep bir kitap mı arıyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 tam olarak şöyle yurt dışında yaşadığım için türkçe kitap bulamıyorum mecburen e kitap bulmam lazım...türkiyede olsam belki majiyle ilgili birkaç türrkçe kitap bulurum... sakın bana bu tür kitapları türkiyede bulamazsın deme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 demem:D bulabilirsin eğer ararsan ama yabancı dilin varsa yurt dışında bulman kolay olur tabii bulunduğun yere göre değişir ama bulursam palaşırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 yok yaa ne yabancı dili ben sadece türkçeye programlıyım o yüzden bu işi ilerletemiyorum..bişeyler bulursan paylaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 paylaşacagıma emin olabilirsin :Dbende ceviri yapmaktan cok sıkıldım amac ne yaparsın bilgi kolay elde edilmiyor(en azından benim aradığım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 ya sorması ayıp pisişik güçleri geliştirmekle ilgili bildiğin bişey varmı şu abuk subuk seanslar dışında ..gerçek bişeyler lazım da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 özelden ulaş bana konu yeterince dağıttık zaten elimden geldince yardım ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2009 siteye yeni uye oldum sayılır maji ve okult felsefeye ilgim var yalnız amacım buyuculuk oynayıp vakit doldurmak degil bunu bir ılım olarak göruyorum bir kac yerden aldığım tavsiye baslıngıc icin hanry p mall adlı yazarın tüm zamanların gizli ögretileri adlı kitabı oldu bu kitap hakkında biligi olan veya baska bir öneri yapabilecek bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim Sağlam bir yazardır evet, kitaplarından çok ses kayıtları değerlidir. Her biri 5 kasetten oluşan toplam 30 kadar ses kaydı serisi var, ve her biri özel bir konuyu basitçe başlayarak ve derinlemesine götürerek açıklar. İnternetten indirmek mümkündür, fakat ingilizcedir, 1920lerde henüz daha genç olan birinin çok anlaşılır bir ingilizcesi. Kitabı buraya koyuyorum senin için, http://rapidshare.com/files/282078790/Manly_P._Hall_-_The_Secret_Teachings_of_All_Ages.pdf.html Bir de google'da 'digimob manly p. hall' diye aratırsan birsürü uygun torrent sonucu çıkar sanıyorum, ses dosyalarını da indirebilirsin. "Complete lecture series" klasörünü barındıran bir torrenti bulursan indir derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.