nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2009 (düzenlendi) Enochian Dili'ni öğrenmek isteyenler buradan faydalanabilirler güzel bir program.. Nisan 16, 2010 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 programı merak ettim... nasılmış indirip bir bakamak isterim... bu arada paylaşımın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 aaa kimlerin dili bu ilk kez duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 kuramadım :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Bu dilin tuhaf bir çekiciliği var nedense. İndirdim ve yüklendi, çalıştı. Enochian dilinden ingilizceye çeviri yapabiliyor. En azından bu sitede yazılan ve ne olduğu belirsiz şeyleri kontrol edebilmiş olurum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 biraz karısık bir program .. kurmada bir sorun yok nazirella ?? ama kurupta ben anlamadım bundan birşey diyen olursa yardımcı olabilirim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizlizaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Merhaba nevermore aslınada bu sitede yeniyim 29 yasındayım oldum olası felsefe ye karsı bir ilgim vardı fakat son zamanlarda beni ceken konunun okult felsefe ve özelikle maji olduguna karar verdim maj, ve enokyan alfabesi konusun da kendimi doğru sekilde eğitmek istiyorum dediğim gibi su anda baslangıcın basındayım bir kac kisiden aldığım tavsiyeyle baslamak icin HENRY P MALL isimli yazarın tüm zamanların gizli öğretileri adlı kitabını okuyorum öncelikle sunu söyliyim niyetim bos vakitlerimi gizemcilik oynayarak heyacanlandırmak hele le de büyücülük oynamak değil ben majinin insanoğlunun en kadim bilimlerinden biri olduguna inanıyorum ve bu konuda nerdeyse sacmalıga varan yazılar ve kaynaklar var senin bu baslangıc icin bana verebileceğin tavsiyeler oldugunu düsünüyorum bu konuda yardım edermisin bir de ben programı indirdim ve calıstırdım fakat nasıl yaralanacağımı bilmiyorum bana bu konudada yardım edrmisin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Öncelikle hoşgeldin aramıza gizli zaman mesaiınıda aldım , sana önerebileceğim kitaplar ve dokümanlar genelde yabancı kaynaklı ingilizce yazılmış Türkçe'ye çevirilmemis kitaplar,Ingilizcenin düzeyi ne durumda bilmiyorum umarım işini görür , bunun haricinde , sitede de bir cok yararlı bilgi bulacağından hiç şüphen olmasın.ilerki zamanlarda elimde olan ama açıkçası çevirmeye üsendiğim kaynak ve dokümanları sitenin ingilizce (en altta) bölümüne eklemeyi düşünüyorum.Bu aralar biraz yoğun olduğum için vakit alacak bu iş şimdiden belirteyim programa gelince yine enochian dan ingilizceye çeviri yapan bir program , anahtarları kalıp halinde çevirmiş hazır metinlerde var.dilin vurgulamaları da mevcut... Tekrar hoşgeldin ,sevgiyle kal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Gizlizaman 3 yıldır çıkıp şu söylediklerini ifade edecek birini bekliyordum bu sitede Hoşgeldin gnoxise... Başladığın kitap biraz zorlayıcı olmakla birlikte yüzeysel bilgiden bir kaç adım ötesine erişmek isteyenler için güzel bir kaynak. Bu tip eserlerin okunup geçilmesinden ziyade "metodik okuma" yapmak çok daha faydalı oluyor.(altını çizerek, notlar alarak, ilgini çeken ya da kafanı karıştıran kısımlarla ilgili başka kaynaklardan araştırma yaparak vs.) Elindeki eserden sonra bu günlerde hemen heryerde görebileceğin,Turgut Gürsan'ın "Antik Çağlardan Günümüze Dünya'nın Gizli Tarihi" isimli kitabını okuyabilirsin. Aynı zamanda türkçe kaynak bakımından en geniş arşive sahip olan http://www.hermetics.org sitesindeki yazılar da altın değerindedir. (adres verdim ama bir sitede çok konumuzun kaynağı zaten hermetics. Umarım bir sorun olmaz.) Enochian başlangıç seviyesinin bir hayli üstünde kalan bir konu bence, tıpkı seremonikal maji ve kabala gibi... Aklına takılan her konuda ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 eyw kardeşim güzel bir paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 ya link mi kırık bende hata vedi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 ya link mi kırık bende hata vedi ... linkte bir sorun yok kontrol ettim ama her ihtimale karşı B U R A D A N da indirebilirsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 teşşekkürler indiriyorum :)never. programı inceledim çok karışık kısa bir nasıl kullanılır açıklaması yapar mısın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 teşşekkürler indiriyorum :)never. programı inceledim çok karışık kısa bir nasıl kullanılır açıklaması yapar mısın ? peki , öncelikle ingilizceniz hangi seviyededir onu öğrenebilirmiyim ?? ortada Enochian Calls ve altında enoch keys'ler var örneğin first yazana tıkladığınızda solda geniş kutuda orjinal (latin alfabeleri ile) yazılısını göreceksiniz ..Translate bildiğiniz üzere ingilizce çevirilmiş şeklini veriyor... translate'n hemen yanında play tusu ise sesli bir sekilde okuyor anhtarı.... buraya kadar tamam ise haber veriniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 Özürdilerim konu uzerine cahilligimi bagıslayın . enochian dili nedir ?veya kimler budili kullanıyor ? Buyu falan icin kullanılan bir dilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 bu konuda benimde pek fazla bir bilgim yok fakat enochianın majikal uygulamalar ve ritüellerde sıkça kullanılan bir dil olduğunu söylemem yanlış olmaz sanırım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2009 peki , öncelikle ingilizceniz hangi seviyededir onu öğrenebilirmiyim ?? ortada Enochian Calls ve altında enoch keys'ler var örneğin first yazana tıkladığınızda solda geniş kutuda orjinal (latin alfabeleri ile) yazılısını göreceksiniz ..Translate bildiğiniz üzere ingilizce çevirilmiş şeklini veriyor... translate'n hemen yanında play tusu ise sesli bir sekilde okuyor anhtarı.... buraya kadar tamam ise haber veriniz evet buraya kadar tamam ingilizcemin bu programa yeteceğini düşünüyorum geniş kutuda kileri falan çevirelbiliyorum sorun değil . yukarıda bir çember içerisinde latince bir şeyler yazıyor onun işlevi nedir ? -------------------- bi de boss key e basınca updating çıkıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Maji kısmına yazmak gerekmez miydi bu konuyu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poriganis Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Usta link kirik bi daha yenilermisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Usta link kirik bi daha yenilermisin http://download.cnet.com/Enochian-Software/3000-2135_4-10513055.html buyrun tekrar upload ettim . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Daath Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Teşekkürler çok yararlı oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Daath Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 İstediğim bir cümleyi enokyan diline çeviremeyiz değilmi bu programla ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alptamer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 çok teşekkür ederim nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matrocks777 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 emeğine sağlık nevermore:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Benim ingilizcem yeterli ancak biraz karışık bir program.Bi tam anlatım yapabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.