nevermore Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2010 http://www.pasarel.org/images2/6090-seals-1.jpg http://www.pasarel.org/images2/6090-seals-2.jpg Bu Kabalistik sigyler yüzbinlerce yillardan bugüne yahudiler ve hiristiyanlar tarafindan kulanilmaktadir. Sigyler genelde korunma sifa ask mesk ve maji vs. icin kulanilir: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Teşekkürler güzel paylaşım Artık sadece Hristiyan ve Yahudiler kullanmayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Tam olarak nasıl kullanılır bunlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Çok farklılar.Bazıları bana Doğu uygulamarındaki şeyleri hatırlattı.Birde sigilden çok tılsıma benziyorlar.Bazıları pentekal mi nevermore? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 sigil koruma için olmaz bildiğim dediğiniz gibi tılsım yasa mühürdür.Ve artık çok güçlü etkilerinin olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 peki imzamdaki şekil sizce tılsımmıdır siğilmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 O pentegramın ters hali.Pentegram ve birkaç şekil tılsım olarak kullanılıyor koruma amaçlı.Bazende başka amaçlarla.Doğu uygulamlarından biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 siğil ile tılsım eş anlamlıysa bilemeyeceğim genelde siğil denilince akla demonların çağırı için kullanılarlar geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Bende ordan dedim, yoksa asıl anlamı mühür demek-seagel-seal-. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 peki imzamdaki şekil sizce tılsımmıdır siğilmi? Seal'ı mühür olarak alacak olursak ki kullanılış amacı itibariyle öyle olmalı,imzadaki simge bir seal mıdır yoksa tılsım mı sorusuna kullanan kişinin niyetine bakılarak cevap verebiliriz. Eğer siz bunu şahsi simgeniz olarak kullanıyorsanız bu amacı itibariyle seal'dır. Ancak belli bir amaç doğrultusunda tılsımın sonuçlarını doğurmasını amaçlıyorsanız bu simgeye tılsımdır diyebiliriz. Bir seal,içinde değişik anlamları barındıran bir kaç simgeyi bir arada bulundurabilir. İmzada da spiritüel satanizme ait birden fazla simge bulunmakta. Telepatiyle niyet okuması yapamayacağıma göre bunun cevabını en iyi siz verirsiniz diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Seal'ı mühür olarak alacak olursak ki kullanılış amacı itibariyle öyle olmalı,imzadaki simge bir seal mıdır yoksa tılsım mı sorusuna kullanan kişinin niyetine bakılarak cevap verebiliriz. Eğer siz bunu şahsi simgeniz olarak kullanıyorsanız bu amacı itibariyle seal'dır. Ancak belli bir amaç doğrultusunda tılsımın sonuçlarını doğurmasını amaçlıyorsanız bu simgeye tılsımdır diyebiliriz. Bir seal,içinde değişik anlamları barındıran bir kaç simgeyi bir arada bulundurabilir. İmzada da spiritüel satanizme ait birden fazla simge bulunmakta. Telepatiyle niyet okuması yapamayacağıma göre bunun cevabını en iyi siz verirsiniz diye düşünüyorum... aslında bu soruyu yukarıdaki arkadaşların tılsım ve siğil ayrımındaki çelişkilerini gidermek adına sormuştum sizde son derece yalın bir şekilde anlattınız , ki tamamen katılıyorum ... evet imzamdaki şekil birkaç siğil ve tılsımın birleşmesinden oluşuyor ... teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 aslında bu soruyu yukarıdaki arkadaşların tılsım ve siğil ayrımındaki çelişkilerini gidermek adına sormuştum sizde son derece yalın bir şekilde anlattınız , ki tamamen katılıyorum ... evet imzamdaki şekil birkaç siğil ve tılsımın birleşmesinden oluşuyor ... teşekkürler O zaman hemen atlamışım kusura bakmayın,kaynak için ben teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 aslında never. imzanda necronomicon gateden bir parça gözüme çarpıyor dönerken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 aslında never. imzanda necronomicon gateden bir parça gözüme çarpıyor dönerken şekli bilgisayara kaydedip ters cevir , daha da çok şaşıracaksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Ter çevirince böyle oldu: http://img204.imageshack.us/img204/6571/spinningram.gif Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 harbiden varmış tam olarak aynı olmasada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Süper Süper Teşekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Arkadaşım flood yapıyorsun aynı yorumu kaç tane konunun altına yazmışsın! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Okuduğum Ve Güzel Bulduğum Paylaşima Teşkkur Ediyorum Sonuçda Emek Ve Emeğe Teşkkur Edilir Zaten Genelde Çevrim Dişi Takilip Okuyup Sonra Beğenirsem Teşekkur Ediyorum İsterseniz Mesaj Sayımı Sıfırlayin Farketmez Flood Yapsam Form Oyunlarina Takilirdim Oarayada Eğlenmek İçin Yaziyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Sevgili kardeşim teşekkür için +rep verebilirsin.Aynı kelimleeri beğendiğin konuların altına dizmen gerekmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Anladim Bundan Sonra Öyle Yaparım Uyardiğin İçin Teşekkurler Hem Daha Kolay Olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 evet aslında güzel bi konuya değinmişsin , konuların altına sadece teşekkür yazmak pek birşey ifade etmiyor okudukdan sonra yorum yapin soru sorun konuyla ilgili ki eski konuları hatta gözden kaçmış konuları tekrar canlandırma fırsatımız olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Merak ediyorum süleymanın teknikleri havasta var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Var Ama Biraz Farklı Anlatim Bir Havas Kitabinda Çok Önceleri Okumuşdum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 (düzenlendi) peki imzamdaki şekil sizce tılsımmıdır siğilmi? o şekil hakkında bi tahmin yürüteyim, silent hill filminde vardı. Günah işlemekte olan tanrının kilisesi şeytan tarafından karanlığa dahil edilir. kilise içeri sızılarak yok edilir. Bununla bağlantılı birşey olabilir. :D Temmuz 4, 2013 efIatun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar