nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2010 Aksılum çok çok eski, M.Ö. 3000 yıllarından kalma bir anahtar kelimedir. Güç kazanma mantrası. Aksılum tanrının başka isimlerinden biridir. Bu işareti taşıyan kişi onun etkisinde olur. Çizime gerek yoktur. Zikir yeterlidir. Şayet çizilirse aşağıdaki gibi olmalıdır. http://img107.imageshack.us/img107/7893/akslumtb5.jpg alıntı ancak kaynak belirtilmemiş .. KBLAN TRAGNA sistemine aittir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 süper paylaşim süpersin bu mantrayı nasil zikir edecez bu nasil okunur biliyormusun biliyorsan yada örenirsen yazarsan sevinirim peki ben bunu print edip yanimda taşisam işe yararmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Yazıldığı gibi okunuyor,grup çalışmalarında aradaki enerji kaybını da önlüyor .Ayrıca düzenli zikredildiğinde oldukça işe yarıyor.. http://www.gnoxis.com/showthread.php/35180-Mantralar-(B-KISA) yukarıda Üstad B. KISA'nın mantralar ile ilgili açıklayıcı yazısı işinize yarayacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 ilginçmiş..hiç böyle bi şekil görmemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Bunun bulunduğu kitap bende vardı.Yalnız mantraların kendine has bir okuma şekli var.Titreterek, farklı bir fonetiği var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Evet özellikle tragna çalışmalarında seslerin titreşim etkisi çok önemli . Yukarıda verdiğim linkde hepsi detaylı şekilde açıklanmış .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 süper paylaşim süpersin bu mantrayı nasil zikir edecez bu nasil okunur biliyormusun biliyorsan yada örenirsen yazarsan sevinirim peki ben bunu print edip yanimda taşisam işe yararmi Mantraların her biri insan beynindeki belli bir nokta ile uyumludurlar. Her mantra gücü belli bir tarzda kanalize edecek tarzda tasarlanmıştır. Mantraların kendilerine has birer sembolü vardır. Bu semboller mantranın söylenişi sırasında imajine edilir ya da duruma göre gereken belli şekillerde kullanılırlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Teşekkur ederim çok açıklayıcı oldu bu tarz paylaşimlarin devamini merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.