gfbezgi Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2011 Bana yardım edermisiniz ben bir ruhu görmek için bi,r büyü istiyorum acaba varmı bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 hangi ruhu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gfbezgi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 uzun zamandır görmediğim bir ruhu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 daha önce nasıl görüyordun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gfbezgi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 bir anda ama şimdi görmem gerek söyliyemiyeceğim bir durum bana yardımcı olacağın bir cevabın var mı?bildiğin bir büyu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 pelin otunun çayı veya tütsüsü özellikle ruhları görmek ve çağırmak için kullanılır. pelin otu ve bu otla yapılan büyüleri araştırırsan istediğin büyülere çok rahat ulaşırsın. (ingilizce kaynakları araştır) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 bir ruhla iletişime geçmek için bir büyü olduğunu zannetmiyorum varsa da ben bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 bir ruhla iletişime geçmek için bir büyü olduğunu zannetmiyorum varsa da ben bilmiyorum. dolu büyüler var =) Ruhları çağırmak ve iletişime geçebilmek için iksirler, büyüler, tütsü karışımları gibi bir çok formül var. Bu noktada ruhu çağırmak sorun değilde, irtibat biraz sorun. Bu irtibat meselesini de büyüler kolaylaştırıyor ama kişinin biraz olsun durugörüsünün iyi olması önemli. Bunun dışında İrtibat celse ile yapılabilir. Bu tür bahsettiğim şekilde, ruh için tütsülerle de enerji yükseltilebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 ruhlarla iletişime geçmek için bir sürü şey var da arkadaşın görüşmek istediği belirli bir ruh anladığım kadarıyla.bu nasıl olur bilmiyorum.bu arada pelin otu halüsinojen değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 ruhlarla iletişime geçmek için bir sürü şey var da arkadaşın görüşmek istediği belirli bir ruh anladığım kadarıyla.bu nasıl olur bilmiyorum.bu arada pelin otu halüsinojen değil mi? evet içerisinde thujon isminde bir bileşik var. Zaten ruhları görmesini de bu sağlıyor. =) ama diğerleri kadar çok fazla etkisi yok. asıl bir ot daha var ruhlarla alakalı ve yüksek dozda halisinojen ama o bitki öldürücü olduğu için kullanılmamalı. ruh çağırma formüllerinde de belli bir ruh için büyüler mevcut zaten. Ama bir eşyası gerekiyor, resim, giysi veya mezarından toprak gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 pelin otunu kaynat kaynattiğin otu al . Suyunu başka bir Kaba dok ve içine birer tutam olacak şekilde hindiba ve ejderkanı koy bunu da kaynat su yoğunlaşacak krem gibi olacak . Bu krem kıvamındaki suyu yatağını çevreleyecek şekilde dok . Kaynattiğin pelin otunu yatağın yanına koy . Sandal ağacı tütsüsu yak ve bir kağıda yatağını simgeleyen şekli cız biraz büyükçe olsun ve şeklin 4 köşesine mavi ortasına da beyaz mum yak . Mumlar erinceye dek transa geç . Soğan meditasyonu uygun bunun için . Bütün bu işlemler bitince üzerindeki metal ne varsa çıkar ve yatağa yat . Gece mutlaka uyandırılacaksin . Işlem bitince yatağı çizdiğin kağıdı yak ve denize nehire yada tuvalete at. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 EVP olayını da yapabilirsin.Yani konuşmak için ille de görmene gerek yok.Linki koyuyorum : http://www.gnoxis.com/elektronik-ses-fenomeni-evp-1879.html Ama biraz sabır isteyen bir olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gfbezgi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 herkeze çok teşekkür ederim dediklerinizi deniyeceğim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gfbezgi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 ejderkanını nerden bulucagm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 ejderkanını nerden bulucagm güzel soru ben yazıcaktım şimdi birde şunu sormak istiyorum mesela coğu şeyi yaptıktan sonra ya yakıyoruz ya denize birylerlere atıp gömüyoruz bunun sebebi nedir yani diyelim bu işlemi yaptık kağıdı yakmadık sakladık veya yaktık küllerini sakladık ne olur ? ve neden kendimizden uzaklaştırıyoruz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 aktarda bulabilirsiniz muhtemelen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.