sasuke Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Arkadaşlar bir medyum tabiri olan 'Kalbi Uykuda-Kalbi Uykuda Olmak' ne demektir.Acil bilgi lazım.Bir arkadaşıma bunu yapıcaklar ve ne olduğunu bilmiyoruz.Kalbini uyutucakmış medyum..Bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vgrm0 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 her neyse bana da yapsınlar. benim de istrahate ihtiyacım war :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ya bazı arkadaşlarım tüm duyguları silmek dedi.Sevgiliden ayırmak gibi birşey olur bu da..Ki sevgilisiyle ayrılırsalar sevgilisi bu medyumu öldürür.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 hikaye. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Büyücülerden cadılardan hocalardan sonra medyumlardamı bu tarz şeylerle ilgilenir oldu yada zaten vardıda benmi bilmiyordum endişe yapmayın birşey olmaz bence ama eğerki olursa medyumu bulup hesabını sorarsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Medyumun adı murat.Çocuğu hiç görmedim.Ama millet bahsediyor.Ve bence dolandırıcının önde gideni.İnsanların çoğunun ismi 5 harflidir ve 5 harfli ismi olduğunu bildiği için herife medyum diyorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 :D insanları fazla dikkate almayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 10 gün içinde ayrılıcaklarını falan söyledi..Bakalım 10 gün içinde ayrılırlarsa sizi haberdar edeyim ben.Kızın en azından kalbini uyutmasın..Nasıl engel olunur varsa böyle birşey öğreneyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.belki de arkadaşını pskolojik olarak etkilemek istiyordur yaptıracağını söyleyen kişi.yani arkadaşın kendisine büyü yapıldığını düşünsün psikolojisi bozulsun yanlış kararlar alsın vs gibi.o medyumun düzenbazın teki olduğuna eminim.ama yine de içiniz rahat olsun istiyorsanız sitede korunma yöntemleri var.biraz arayıp bulabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Çok teşekkür ederim.Bu yazıLarınızı arkadaşıma okutucam.Bir de arkadaşım - kız - o medyumun eski sevgilisne çok benziyormuş bu yüzden yapıyor olabiliceğini de düşünüyorum sizce de olabilir mi ? Bu yazıyı ona okutucam da ondan soruyorum böyle bazı cevabını bildiğim soruları.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 eski sevgilisine benzese nolucak ki aynı kişi değil sonuçta bir ilgisi yoktur.o tarz medyumların içinde zaten gerçekten birşeyler yapabilecek yetenekte olan yok gibi bişey.hem öyle büyü tarzı şeyler yapabilmesi için arkadaşına ait bazı şeyleri ele geçirmesi lazım bunu yapabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ablasının arkadaşı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 ablasının arkadaşıysa ve eve girip çıkıyorsa saç,kıl,tükürük gibi vücut parçalarını ele geçirmesi kolay olur.bunlara dikkat etsin.bide korunma işlemlerini yapsın ki bence gerek bile yok çünkü o medyum dediğiniz kişinin bişey yapabileceğine inanmıyorum.ama arkadaşının içinin rahat olması amacıyla yapsın ihityaç duyuyorsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Teşekkürler ve saygılar.. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Arkadaşlar bir medyum tabiri olan 'Kalbi Uykuda-Kalbi Uykuda Olmak' ne demektir.Acil bilgi lazım.Bir arkadaşıma bunu yapıcaklar ve ne olduğunu bilmiyoruz.Kalbini uyutucakmış medyum..Bekliyorum. Böyle Bir Tabi Yok Bence Masal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Bencede işte..Ama anlamıyor ki..Bu yazıları ona gösterince inanır belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Olmaz ama oldurulur ya, bu da öyle. Hangi gerçek medyum böyle çocukça şeylerle uğraşır. Hepsi hokkabaz bunların. Bu adam bir halt yiyemez de o insanın kafasındaki o bitecek ayrılıcaz düşüncesi var ya, o işte oldurmak oluyor. Sen o düşüncesini kırar yok edersen o hokkabaz bir şey yapamaz, zaten şuanda da o bir şey yapıyor değil. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 =) çooooook teşekkür ederim çoook =) Bunların hepsini okutucam ona =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.