Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2007 sağ ve sol syunlar kullanılarak yapılır gereken bir melzeme yoktır sessiz bir ortam ve tek başına olmanız yeterlidir.amacı küçük isteklerinizi dile getirmek birin araması mesaj atması hediye almak itediğiniz bişeyi yemek gibi örneğin biz bu calışmayı yaparken telefonumuzu cüzdanımzı evde bırakırdık küçük isteklerimizi belirler bunu göz majisiyle destekler ve sokaga cıkardık yaptığım bir örnek pasta yemek arabaya binmek ve gül amak istemeiştim göz majisini yaptım ve sokağa çıktım cüzdanım ve telefonmu evde bıraktım yolda yürürken tesadüfü bir arkadaşım arabayla geciyordu beni gördü ve arabaya binmiş oldum oda bir arkadaşının doğum gününe gidiyormuş beraber giitik ve pastamıda yedim hediyelere sıra geldiğinde romantik bir arkadaş bolca gül almış ki doğum gününe katılan herkeze güle verebileyim diye gülümüde aldım ve aynı arkadaş evimede beni bıraktı nasıl yapacağız: sağ sutunda ki geçmiş gelecek ve şuan bölgeini kulanacağız il önce gözümüzle sağ alta yani geçmiş bölgesine bakacağız ve orada istediğimiz şeyi imgeleyeceğiz geçmişte olan bir olay gibi sonra sağ orta bölüme bakacağız şimdiye ve isteğimizi suan oluyor gibi imgeleyeceğiz sonra üst sağa bölüme bakacağız gelecekte oluyor gini imgeleyeceğiz bunu sol sütunda yeniden canlandıracağız sol alt sol orta ve sol üst aynı yöntemler bu kadar basit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 burada çekim yasası kullanılmıyor mu? o şey üzerine yoğunlaşarak o olayı evrende meydana getirme...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 burada çekim yasası kullanılmıyor mu? o şey üzerine yoğunlaşarak o olayı evrende meydana getirme...? çok doğru aynen öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 peki buna benzer bişey birini çok özlersinizde karşılaşmak veya aramasını istersiniz benim başıma çok sık gelir mesela sadece düşünerek ve sonuçta bi telefon alırım veya karşılaşırız biyerde bu noluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 sirius bunu çok güzel açıklamıştı aslında bulup ekleyim onu düşünce tek başına okadar güçlü bir enerji kaynağı ki düşünerek isteyerek inanarak istediğiniz bir çok şeyi başarabilirsiniz http://www.gnoxis.com/forum/ideal-arkadasla-karsilasmak-icin-buyulu-ezgi-t7513p2.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 kesinlikle deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sqL Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 cadı olmak gerekiyormu herkes yapabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 belli bir konsantrasyonu yakalaman ufak tefek şeyeler için yeterli olacaktır tabi kendi gücünü bilemediğim için birşey diyemem,kişiden kişiye göre de değişir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 kısaca cadı olmak gerekir diye bir şart yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sqL Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 babaannem brüksel lahanası pişirsin diye yaptım olmadı =( az inanarak yaptım heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz77 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 bunu gözlerimizle mi yoksa başımızı çevirip mi yapacağız? ben denedim gözlerimle havada 6 noktalı yarım daire şeklinde oldu ama tam emin olamadım çünkü yapmayı düşünürken istediğim şey oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 gözlerle baş sabit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Tuhaf olcak belki ama sorcam: Ben biraz sabırsızımdır da yani ben daha demin denedim ama bir dakika mı bile almadı(= Olağanüstü bişey istemedim tabii.Birinin bana çağrı atmasını istedim sadece.Olur mu olmaz mı o kısımda takılmadım olmayadabilir tabii.Takıldığım kısım şu:Bu uygulama ne kadar uzun sürerse o kadar çok mu gerçekleşme olasılığı var?Koşullar aynı diyelim bi de.Yani aynı derecede inanıyosun ve istiyosun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 uygulamada önemli olan imgeleme uzunluk kısalık yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iorka Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Selam, sağ ve sol sütunlar nedir ve bölgeleri ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 sağ ve sol stun hayali bir imgeleme yani bizim sağ tarafımız ve bu kızmın altı ortası yukarsı sol stun sol tarafımız bunun aşağısı ortası yukarısı aşağı demek gözümü aşağıya doğru kafamızı hareket ettirmeden bakmamız demek ortası ksım başımızı hareket etirmeden tam karşımıza bakmak demek yukarısı başımızı hareket ettirmeden gözümüzle yukarı bakmak demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iorka Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Peki teşekkürler, yoga da vs denir hani bedende üç kanal var diye o mu acaba dedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malis Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 ben hiç bişi anlamadım yani nasıl yapılacağı hakkında pekte denemek istemedim bu büyü gibi bişi diil dimi açıklığa kavuşturursa bilen biri sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 yazılanları okumuyormusunuz anlamıyorumki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malis Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 teşekkürler ii yardımcı oldun yaaa valla daha açıklayıcı olunamazdı ki cevap vermeyen yazmasın zaten cevap verebilen varsa dedik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 her sorana acıkladım tek tek şimdi öyle soruyırsun ki anlamadım diye neyi anlamadın hangi kısmı tümünü anlamadım diyorsan yapacak bişey yok bir lakayıtlık içinde soruyorsunuz büyü değil zaten maji diye koskoca başlık var emeğe biraz saygınız olsun bu adam ne yazmış diye bir okuyun sonra sorun yukardaki arakadaş sutunları sormuş anlattım iki defa soruldu zaten yinde cevap verdim ama öyle bir uslupla soruyorsunuz ki hiç okumamış gibi bir ön yargıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Şimdiii.Urumhamatahayil bey abicim:p Deriiin deriiiiin nefes alarak şunları tekrarla--> Yaa sabııır yaaa sabııır!!! Daha sonrasında soluna tükür ve son olarak kırılgan bi cismi duvara yada yere iyi dileklerini sunarak fırlat.Bu da benden olsun:p -------------------- Bu arada dün denedim demiştim ya...Ben birinin çağrı atmasını istemiştim mesaj attı.Mütevazi olmanın ödülü olsa gerek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Şimdiii.Urumhamatahayil bey abicim:p Deriiin deriiiiin nefes alarak şunları tekrarla--> Yaa sabııır yaaa sabııır!!! Daha sonrasında soluna tükür ve son olarak kırılgan bi cismi duvara yada yere iyi dileklerini sunarak fırlat.Bu da benden olsun:p -------------------- Bu arada dün denedim demiştim ya...Ben birinin çağrı atmasını istemiştim mesaj attı.Mütevazi olmanın ödülü olsa gerek:D :rofl::rofl::rofl::clapping::clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz77 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 oluyo mu tutyo mu hala soran olmasın die yazıyorum bu maji tutuyo uruma teşekkürler ayrıca bi büyüde yapmıştım onla birlikte herhalde bayağı etki etmiş onuda ilk kez yapmıştım ya buyuden ya majiden elde ettim istediğimi...saolsun urum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 ben sutunlar olayıyla sutunlar dediğiniz şey nasıl onu anlamadım... yaniii sutun neye çizilecek nasıl olacakkkk yoksa ew sutunumu nedir bu??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.