Metropolitan Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2011 Arkadaşlar merhaba; Aranızda gerçekten iyi büyücüler olduğunu düşünüyorum.Bütün konulara baktım ama aradığımı bulamadım.Eğer aranızda gerçek büyücüler,cadılar varsa benimle özelden iletişime geçmelerini istiyorum.Yani bir tür hoca arıyorum.'Büyücülük kılavuzu'' adlı kitabı alacağım ama bundan önce biraz ilerlmek istiyorum.Daha önce iki kara büyü yaptım.İkiside tuttu.Lütfen iletişime geçiniz.Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Remondee Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Ben de tutan karabüyülerini merak ettim özelden atar mısın? Her ne kadar kötü amaçlı büyülere pek sıcak bakmasam da merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Gönderdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 tavsiyem hoca aramak yerine kendine bir yol çizip o yolda yürümeye başlaman. Göreceksin ki başka birinin hoca sıfatı altında himayesi altına girmek biraz yıpratıcı olabilir. Çünkü bu tür konularda güven oldukça önemli. O yüzden önce bu yolda kişinin kafasındaki karışıklığı gidermesi çok önemli. Cadılkta mı ilerleyeceksin hermetik öğretide de majide mi kabala da mı? Evreni hangi sistem veya yol üzerinden tanıyacaksın bu konuda emin ol. Sonra temel kaynakları araştırmaya başla. Mesela ben olsam sana büyücülük klavuzu yerine "modern büyücülük el kitabı" isimli kitabı önerirdim. Bu ikinci kitap çok dhaa iyi. Şu an basımı yok ama sahaflardan ve internetten sipariş edip ulaşabilirsin. Kısaca önce hangi yolu seçtiğine emin ol, sonra o yolda yürümeye başla. Ön bilgileri edin, ondan sonra zaten kişileri aramaya başlayabilirsin. Deneyimli cadılara veya majisyenlere ulaşmada zorluk çekeceğini sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Çok teşekkür ederim bana bir ışık tuttunuz.Söylediğiniz kitabıda aramaya başlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 benim de sana bir tavsiyem olacak karabüyülerle ilgilenmeden önce yeteneklerini geliştir...yoksa direk karabüyülerle uğraşırsan obsesyon olma riskin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Şu yaptığın buyüleri paylaşsan bizimle ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 O yaptığım büyüyü anlatan bir konu açtım ama boynuzsuz kapattı.:confused:Ama özel diye bir seçenek var. Gönderiyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 arkadaşlar, özel mesja butonu varken niçin buradan arkadaşa mesaj atarak başlığı kirletiyorsunuz? Lütfen özel isteklerinizi forum üzerinden değil özel mesajdan aktarın. Bu mesajlar silinmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmetaktas Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 oncelıkle enerjını kontrol etmeyı ogrenmelısın bol bol reıkı medıtasyon yapmalısın ve cok okumalısın gerısı gelecektır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
edip Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 mrb arkadaslar ben yenı sayılırım bu konularda meraklıyım ve ısteklıyımde ogrenmek ıstıyorum nerden baslayacagımı bılmıyorum lutfen yardım edın şimdiden tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 tavsiyem hoca aramak yerine kendine bir yol çizip o yolda yürümeye başlaman. Göreceksin ki başka birinin hoca sıfatı altında himayesi altına girmek biraz yıpratıcı olabilir. Çünkü bu tür konularda güven oldukça önemli. O yüzden önce bu yolda kişinin kafasındaki karışıklığı gidermesi çok önemli. Cadılkta mı ilerleyeceksin hermetik öğretide de majide mi kabala da mı? Evreni hangi sistem veya yol üzerinden tanıyacaksın bu konuda emin ol. Sonra temel kaynakları araştırmaya başla. Mesela ben olsam sana büyücülük klavuzu yerine "modern büyücülük el kitabı" isimli kitabı önerirdim. Bu ikinci kitap çok dhaa iyi. Şu an basımı yok ama sahaflardan ve internetten sipariş edip ulaşabilirsin. Kısaca önce hangi yolu seçtiğine emin ol, sonra o yolda yürümeye başla. Ön bilgileri edin, ondan sonra zaten kişileri aramaya başlayabilirsin. Deneyimli cadılara veya majisyenlere ulaşmada zorluk çekeceğini sanmıyorum. sirius'un bu mesajı sizin sorunuza da yanıt verir nitelikte sanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bencem07 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Tutmasına şaşırmadın bildiğim kadarıyla karabüyüler en etkili büyü çeşitidir. Ben büyü yandaşı değilimdir inancımda dışlar büyüyü ama sana bir tavsiye vereceğim. Karabüyülerin geri tepme olasılığıda yüksektir bu sebeple ak büyülerde kendini geliştirsen daha faydalı olur senin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Kendi içinde çelişen yorumlar konuya ne kadar hakim olduğunuzu gösterir . Ve bu incelikte ki konular muallakta kalmış fikirler yerine tecrübe edilmiş gerçeklikler ile çözüme ulaştırılır ancak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.