Gwaine Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 http://www.esotericarchives.com/solomon/scot5.gif Öncelikle konuya bakma yada cevap yazma nezaketini gösteren herkese teşekkür ederim. Araştırmalarım esnasında bir yazıda bu sembollere rastladım, geçen gün Reginald Scot'ın Majikal Yazılar Koleksiyonu'nu incelerken yine karşıma çıktı. Başta The Greater Key of Solomon'daki sembollere benzettim, ancak kitaba baktığımda çok benzerleri bulunmasına rağmen bu sembollerin olmadığını fark ettim. Asıl konuya gelirsek; Bu sembollerin ne manaya geldiğini bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Tanıdık geldi ama bende tam bilmiyorum. şimdi internette yabancı kaynaklardan yüzeysel bir araştırma yaptım. Toprağın mühürleri deniyormuş ve uygulamada demonları görünür hale getirmek için kullanılıyormuş. Açıklama olarak siz izin vermediğiniz sürece hiçbir demon ortaya çıkamaz diyor. Anladım kadarıyla hakimiyet kurmak ve sınır çizmekle alakalı. Çünkü aynı zamanda cesetleri konuşturmak için (demon aracılığıyla) yapılan ritüellerde de kullanılıyormuş. Bir tür koruyucu etkiside var. Detaylıca araştırmak lazım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gwaine Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Bu mühürler hakkında bildiğim şeyler şunlar:Bu semboller Toprağın Mühürleri diye bilinir, bu semboller olmadan ruhlar gözükmeyecektir. Reginald Scott’ın söylediğinden anlaşılacağı üzeri, mühürler iblisleri yada ruhları görünür kılmak için yapılan bir ayinin parçasıdır. Majisyenler çeşitli okült törenlerde toprak mühürlerini kullanır.Lewis Spence, Encyclopedia of Occultism adlı eserinde ölülerle konuşmak için nasıl kullanılacaklarından bahseder. Majisyen, temiz parşömen üzerine yazılan toprağın iki mührünü giyer. Tetragrammaton’u giyer ve İbranice İncil’i elinde tutar. Spence’in açıklamasına göre, iblisler feryat eder, çığlıklar atar, Smith’in İblis Moroni’yi ziyaretindeki gibi. Onlara fiziksel zarar verilebilir. Scot ve Sibly, bu mühürler için tek kaynaktır.Spence parşömen konusunda Sibly’i kaynak olarak kullanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 benimde denk geldiğim bilgiler aynılarıydı zaten. Ki kullanışıyla ve ne olduklarıyla ilgili yeterli bir bilgiye ulaşmışsın zaten? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloodmercy Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Çok Yakın geldi bana o sembol ama tam olarak bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.