Gwaine Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2011 Star Ruby ritüelini paylaşınca Star Sapphire’i paylaşmamanın biraz saçma olacağını düşündüm. Star Ruby, Küçük Pentagram ritüelinin bir formudur. Star Sapphire ise Küçük Heksagram ritüelinin bir formudur. Star Sapphire Ritüeli 1.Adept majik haç ile silahlanmış olmalı(Mistik Gül ile birlikte) 2.Merkezde, L.V.X işaretini verin; yada onları biliyorsanız ve yapmaya cesaret ediyorsanız, onlar hakkında sessiz olacaksanız N.O.X ve ardından Puer, Vir, Puella, Mulier işaretlerini verin. I.R işaretini atlayın. 3.Sonra Doğu’ya dönün, Kutsal Heksagramı çizin ve söyleyin: PATER ET MATER UNUS DEUS ARARITA. 4.Güney’e dönün, Kutsal Heksagramı çizin ve söyleyin: MATER ET FILIUS UNUS DEUS ARARITA. 5.Batı’ya dönün, Kutsal Heksagramı çizin ve söyleyin: FILIUS ET FILIA UNUS DEUS ARARITA. 6.Kuzey’e dönün, Kutsal Heksagramı çizin ve söyleyin: FILIA ET PATER UNUS DEUS ARARITA. 7.Merkeze dönün, ve Herşeyin Merkezine(nasıl yapılacağını biliyorsanız ROSY CROSS’u uygulayın)ve söyleyin: ARARİTA ARARİTA ARARİTA. 8.Muzaffer Set ve Baphomet işaretlerini verin. Set çemberin içinde görülmeli. And için ve onun aynı şekilde iletişim kumasına izin verin. 9. Ve ona şunları söyleyin: OMNIA IN DUOS: DUO IN UNUM: UNUS IN NIHIL: HAEC NEC QUATUOR NEC OMNIA NEC DUO NEC UNUS NEC NIHIL SUNT. 10. GLORIA PATRI ET MATRI ET FILIO ET FILIAE ET SPIRITUI SANCTO EXTERNO ET SPIRITUI SANCTO INTERNO UT ERAT EST ERIT IN SAECULA SAECULORUM SEX IN UNO PER NOMEN SEPTEM IN UNO ARARITA 11.Sonra L.V.X İşaretini verin ama N.O.X’u tekrar etmeyin; bu onun için değildir İ.R’in yükselmesi içindir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Alester Crowley Lies , bölüm 69 teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gwaine Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Alester Crowley Lies , bölüm 69 teşekkürler:) Önemli değil, asıl ben okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Aslında Aleister Crowley ve MacGregor Mathers'in ve de daha pek çok majisyenin çalışmalarını çevirmek istiyorum, ama hem çalışmalarını bulmak zor, hemde kelime oyunlarıyla cümleleri öyle zorlaştırmışlar ki aslına sadık kalarak çevirmek imkansız denecek kadar zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Falcon Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Anlamadığım, sözleri dilimizin döndüğünce mi okuyacağız yoksa illaki grekçe ya da artık her neceyse o şekilde mi söylrmek gerekiyor? bir de mümkünse işaretleri paylaşabilirmisiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paRad0x Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 ne olacak bunları yapınca cahilliğime ver ilime açığım ama neler elde edebiliriz onu merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.