Wall Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2012 Merak ediyorum majiyle uğraşan biri neden yaşıyorum sorusuna ne kadar sürede ulaşır ? Edit:majide ilerlemişler saçma bulabilirler ben sadece adam gibi cevaplar bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 her maji tutsaydı dünya tersine dönerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 ''Neden yaşıyorum '' sorusuna cevap veremeyen birinin majiyle uğrasması da acayip bir ironi olur . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 neden yaşıyorum sorusunun cevabını bulmak için uğraşıyor olamaz mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 neden yaşıyorum sorusunun cevabını bulmak için uğraşıyor olamaz mı ? neden yasıyorum sorusunun cevabını bulmak için majiyle ugrasmak ? evet ugrasır olabilir ancak ilerlediği yol ne kadar sağlıklı olur ? maji için yeterli seviyeye gelmesi gerekir kişinin ve bu seviye için izlediği yol neden yasıyorum sorusunun cevabını kendisine verecek ve bu cevap ile majiye adım atacaktır .. Doğru sıralama bu Doğru göreceli bir kavramdır diyebilirsin ancak merdivenin basamakları gibidir bu yol .. Neden ve sonuç ilşkisine bağlı bir çalısmada nedeni bilmeden sonuca ulasamazsın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.