ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2012 Hızlı Para Majisi 7 Damla Pathchouly (Paçuli) 5 Damla Sedir Ağacı Yağı 4 Damla Vetiver Yağı 2 Damla Zencefil Yağı Karışımı ellerinize sürebilirsiniz veya yeşil bir mumu bu yağ ile ovup yakabilirsiniz. Ayrıca para harcamadan önce bu yağdan azıcık bir miktar harcayacağınız paraya sürerseniz parayı cezb edip kısa zamanda tekrar gelmesini sağlarsınız. ALINTIDIR.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 bana böyle şeyler inandırıcı geliyor. doğanın başka bi mucizesi olabilir diye düşünüyorum. işe yarıyorsa neden işe yaradığı bilmeyi çok isterdim. ama dünya kocaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 abi böyle birşey var o zaman niye kimse zengin değil ben onu anlamıyorum bir türlü?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 abi böyle birşey var o zaman niye kimse zengin değil ben onu anlamıyorum bir türlü?? kimse zengin değil mi ? Nerden biliyosun kimsenin zengin olmadığını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 şöyle sorayım sen zenginmisin ? ya da bu forumda ki majisyenler zengin mi ? fakirlere verelim ozaman yararlansınlar.Afrikadakilere verelim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 şöyle sorayım sen zenginmisin ? ya da bu forumda ki majisyenler zengin mi ? fakirlere verelim ozaman yararlansınlar.Afrikadakilere verelim ? Benim maddi durumum normal bu forumdaki üyeler zenginmi fakirmi onu bilemem ki bu forumdaki majisyenlerin para için değil daha çok ruhsal gelişimin peşinde olduğunu düşünüyorum. (herşey para değildir.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Benim maddi durumum normal bu forumdaki üyeler zenginmi fakirmi onu bilemem ki bu forumdaki majisyenlerin para için değil daha çok ruhsal gelişimin peşinde olduğunu düşünüyorum. (herşey para değildir.) Bu kıvırmamıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Bu kıvırmamıydı. Hayır gerçekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Büyü yaptım hadi zengin olayım diye bir mantık yok arkadaşlar. Siz çabalamazsanız hiç bir şey havadan gelmez. Ancak bir iş planınız vardır veya para getirebilecek bir çabanız, o zaman bu şansı kendinize çekersiniz. Tutupta bu büyünün size havadan para yağdırmasını veya sayısal loto çıkarmasını beklerseniz işiniz zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hozbay Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Ben para icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Peki bunun mantıığı nedir? yani o yağlar ne yapıyorda biz bundan olumlu etkileniyoruz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.