Confused Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 Merhaba, Bir süre önce cadılığın tarihi üzerine aldığım yabancı bir kitabın arasından ekteki resmin içindeki kağıt çıktı. Kitabın sahibine ulaşıp kağıt hakkında malumat istediğimde Arapça öğrenme denemesi demişti ne var ki pek tatmin olmadım ama deşifre de edemiyorum, kağıdın içeriğini anlayabilen var mı acaba? (Eğer yanlış bölüme konu açtıysam kusura bakmayın) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SupersonikSinan Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 olay doğruysa adam seni ağır cahil yerine koymuş ne alakası var arapçayla, ibranice gibi bir şey sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Confused Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Arapça ile ilgisi olmadığı aşikar gibi duruyor da sembollerin ne ifade ettiğini hâlâ bulamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bence seninle bariz kafa bulmuş, yada sen bizimle kafa buluyorsun Arapçayı geçtim, -"aha sen çok önemli bir şey bulmuşsun" demelerini bekleme yırt at ya takılmayın böyle iki sembol üç resime.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Adama tekrar mesaj at ve deki " Böyle arapça denemesi yapmaya devam edersen ömür boyunca arapça öğrenemeyeceksin " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Çok karmaşık yazılmış biraz zor çözersin... Ayrıca kesinlikle Arapça değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Aldığın arkadaş öğrenci miydi Derste canı sıkılmış, bir şeyler karalamış havası var Öyle de zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Ben arapça biliyorum ve arapça değil diyorum.Not: adam 12 ile 10 u anca kağıt üzerinde çarpmış matematiği kaçmış harbi merak ettim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustapha34 Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 "Kitabı vermeden garip garip şeyler çizeyim, bi anlamı olmasın üzerinde kafa patlatsın" diye düşünmüş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemirza Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 ne arapça ne ibranice bir dil olduğunu sanmıyorum eğer bir dil ise işaretlerden oluşan bir kavram içeriyor. bir çok işaretin çeşitli manası var ama gösterdiğin sembollerin bir düzeni varsa yazmanı önermem bilmeden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamredford Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yahudilik hristiyanlık şeytan pentagramı gibi işaretlerin ne alakası var onu çözemedim ayrıca kesinlikçe arapça değil birçok dilden alıntı yapılmış harfler var. aramice gibi bir dil olabilir. Aramicede olan bir kaç harf var çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Confused Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Belirgin şekilde seçilebilen semboller var, ne var ki dizilim ya da formül ile ortaya ne çıktığını pek anlayamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreltraz Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Tamamen saçmalık çoğu simge Hz. süleymanın kitaplarında bulabilirsin birkaç sözcüğüde Google a yazıp çevirebilirsin günlük şeyler Nasılsın falan filan tamamen saçmalık ordaki işaretler sadece belirli şeyler için kullanılır çok merak ediyosan ki bence etme (çoğu majisyen aynı şeyi söyler) bknz: Ars goetia... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Not: adam 12 ile 10 u anca kağıt üzerinde çarpmış matematiği kaçmış harbi merak ettim şimdi Bence matematik dersinde sıkılmış, bir şeyler karalamış ve sonra da bulan boşu boşuna kafa patlatsın diye kitabın arkasına koymuş havası var Oyalanma böyle şeylerle, ben de eskiden okulun kütüphanesinden kitap aldığımda böyle karalamalarımı koyuyordum kitapların içine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malibu Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Önemli bir şey olsaydı öyle bir kağıda yazılmazdı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 aklıma gelen tüm saçma cevapları yazmışsınız. konu kitlenmiş resmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Bence bir dil değil, alfabe. Sembollerin anlamı var, bir dile ağit değil sanırım.Ayrıca bir insanın sıkılıp,kafadan atıcağı bir şey değil. Çözmek istiyorsan ipucu vereyim, arştırmana kültürlerden başla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avelox Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 bi kere öyle bi alet yok öyle bi alete gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 arkadaşın canı sıkılmış eline geçen ilk kağıda bildiği bütün sembolleri çizmeye çalışmış.. ve ilkokuldaki çocuğa versen daha güzel çizer o ayrı. gök tanrı sembolü,pentagram,yılan falan var gördüğüm kadarıyla ve Tımıconic yazıyo araştırdım ve toyota'nın İconic Tim arabası çıktı xD what the hell kutsal bir araba olsa gerek. Arapça kısmına zaten hiç değinmek istiyorum. İnsanlığın geleceği için bu işi acilen bırakmasını söyle. ya da telefonu varsa ver ben söyleyebilirim.... ya da kalsın başımı belaya sokmak istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat121 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 ibranice 2-3 sembol gördüm büyü ile ilgili gibi. Ama tek bir dile ait değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 ARAPÇA'da İBRANİCE'de degil sallamış kafasından saçma sapan şeyler yazıp çizmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Belki kendi şifreli alfabesini falan oluşturmuştur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Tam olarak soyle diyor: Kizilciklar oldu mu selelere doldu mu hey (buradaki hey onemli)? Gonderdigim coraplar ayagina oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 İşin tuhaf tarafı hiçbir harfin birbirine benzememesi kusursuzca sallanılarak yazılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Matematik,geometri ve fizik defterlerim bunlarla dolu Hoca yazmadığımı anlamasın ama aynı zamanda da yazmıyorum diye dikkatini çekmeyeyim diye bende böyle tuhaf şeyler yapıyordum hep. Ama benim şekillerim daha güzeldi tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.