Khuizo Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 Arkadaşın evinde sabahlıyorduk konu birden yan komşusundan açıldı.Kız 7/24 arkadaşımın uyumasını bekliyor uyumak için.Camlar bayaa da yakın evine girebilecek derecede.Arkadaşım bayaa korkuyor.Latince müzikler dinliyor geceleri çığlıklar atıyor.En ufak bi sese inanılmaz çığlıklar atarak tepki veriyor.Sokakta biz fısıldarken cama fırlayıp gözlerini bize dikiyor.3 gece üstüste evinin perdesi yandı.Arkadaşın evinin içine ağır bi siyah duman kaplamış o kadar yakın yani pencereleri.Bir keresinde de kızı yüzü boyalı görmüş.Normalde de sürekli kapşonla kimseyle konuşmadan geziyor. Muhtemelen psikolojisi bozuktur ama büyü ve majiyle ilgili burada gördüğünüz tüm ihtimalleri yazarsanız sevinirim arkadaşım bayaa tırsıyor Şu anda kız yan dairede ben yüzüne bakmaya korkuyorum balkona sigara içmeye çıkamıyoruz korkudan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Psikolojisi bozuktur en iyi açıklama bu yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 korkunun ecele faydası yok hocam kek yapın götürün kıza yazık bence edit: keke yardım ederim ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahste Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 ben olsam ülkeyi terk ederdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simlasevval Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 en mantıklısı kızla konuşmayı denemek bilinçli olup korkmak biliçsiz korkmaktan iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Ben olsam daha ilk tecrübede polise şikayet eder ardından uslanmazsa sağlam bir sopa çekip o evi değiştirirdim.. Canımızı sokakta bulmadık yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Bir Ayetel Kürsü okur mutluluklar dilleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Hemen taşınsın bence. O yangın bir dahakine kontrol dışı olur sonra senin arkadaş hatta belki sende arada kaynarsın valla. Normal olmadığı ortada çünkü konuşmakla olmaz.. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 ah bacım benim paranormal activity işaretliler filminin etkisinde kalmış zaar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Şunu da ekleyeyim latince ayin tarzı müzikler dinliyor araya başka sesler girince çığlık atıyor o.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Kendini fazla kaptırmış bir arkadaşımız. Zamanla kafayı sıyırma noktasına gelmiş. Doğru erkeği bulduğunda sıradan ev kadını olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.