Manje_Loa Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2008 Test için Link Takip eden her iki sayfada da, çok farklı davranış/yaklaşım, deneyim ve sezgi/algı dizisi bulacaksınız. Bir an düşünün, hangi seçenek size en çok uyuyor, hangisi sizin için tipik. Esas olan nasıl olmak istediğiniz değil, tahmininize göre gerçekten nasıl olduğunuz ve hangisinin sizi tanımladığıdır. Bunun için puanlama olanaklarınız çoktur : A: Uygun olan seçeneğe 1 Puan B: Sizin için özellikle tipik olan seçeneğe 2 Puan C: Uygun gibi görünen iki seçenek olması durumunda her bir seçeneğe 1'er Puan verin. Böylece her bir soru için en az 1 Puan (toplam 20), en fazla 2 Puan vereceksiniz! Testi daha ilginç kılmak için her sorunun karşısına ilave olarak işaretleyebileceğiniz 'X' seçeneği konmuştur - şöyle ki, bir seçenek sizin için hiç tipik değilse veya sizin tanımınızın tam tersiyse ilgili sorunun karşısında 'X'i işaretleyin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 paylaşımın için teşekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 wauw sonuc mukemmel. toprak cıktım kı benım zodiac,çin ve maya burclarımın hepsı toprak zaten cok tesseurler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zombi Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Feuer: 3 Erde: 6 Wasser: 16 Luft: 6 benimde sonuçlarım böyle artık olduğu gibi kopyala yapıstır yaptım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Feuer: undefined Erde: undefined Wasser: undefined Luft: undefinedşeklinde bir sonuç aldım, acaba uygulamanın firefox la uyum sorunu mu var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Alla alla... Eğer senin için sorun olmazsa cevaplarını bana söyle bir de senin yerine ben yapayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Feuer: undefined Erde: undefined Wasser: undefined Luft: undefined Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 ateş olduğumu biliyordum zaten:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Feuer: 0 Erde: 6 Wasser: 13 Luft: 11Internet Explorer ile denediğimde sonuç aldım. (Firefox'da problem var) Bu arada Manje-Loa, özel ilgin için teşekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Hava:9 Ateş:6 Su:6 çıktı. Toprak:0 çıktı. Oysa yengeç olduğum için Su elementinin da baskın çıkmasını beklemiştim. Konuyu açan arkadaşımıza teşekkürler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Feuer: 9 Erde: 6 Wasser: 12 Luft: 4 Bir akrep olarak kendimle gurur duyuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Feuer: 10 Erde: 12 Wasser: 6 Luft: 12 mantıklı ve ayağı sağlam basan olduğum için her zaman huzurluyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MetatroN_D Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 feuer>= 9 , erde>=2 , wasser>= 10 , luft>= 13 ..... burcum oğlak olduğundan elementim toprak ama bakarsanız toprak sadece iki puan .. burcumun özelliklerini hiç bir zaman göstermemişimdir.. ilginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 daha önce görmüştüm ii bir test ama bazı eksikleri var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bende hiçbir değer göstermedi...ben şimdi tam bir işe yaramazmıyım yoksa çok özellikli birimiyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omega41 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 toprak paylaşımın için saol toprak gurubuyum buda bence güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Feuer: undefined Erde: undefined Wasser: undefined Luft: undefinedşeklinde bir sonuç aldım, acaba uygulamanın firefox la uyum sorunu mu var.. sanırım firefoxla uyum sorunu var nitekim ilk sayfada da yazılar birbirine girmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okara Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Feuer: 6 Erde: 12 Wasser: 10 Luft: 12 BENİMDE BU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Feuer: 6 Erde: 13 Wasser: 10 Luft: 11 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 su... ateş grubuyum ama su çıktı bende oldum olası bi terslik var zaten:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bende 4 ü de çıktı oldukça isabetli ve en çok ateş kısmı normal olarak tutuyo sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Ateş: 5 Toprak : 3 Su : 19 Hava: 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Feuer: 11Erde: 7Wasser: 11Luft: 9 bana ateş ve su eşit bu ne şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 güzel testti benim su maşallah 16 çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2010 Elementinizde ne kadar güçlüsünüz? Dört Element Ateş, Toprak, Su ve Hava'nın üzerinizdeki yoğunluklarını samimiyetle öğrenmek isterseniz, bu testi yapmanız gerekir. Böylece, sadece hangi elementlerin iyi biçimlediğini keşfetmekle kalmayacak, aynı zamanda, hangilerinin zayıf geliştiğini veya eksik olduğunu göreceksiniz. Zayıflıklarınızın ve hatalarınızın kökleri burada bulunduğu için, kuşkusuz bu bilgiye ilgisiz kalamayacaksınız. Nasıl yapmalı? Takip eden her iki sayfada da, çok farklı davranış/yaklaşım, deneyim ve sezgi/algı dizisi bulacaksınız. Bir an düşünün, hangi seçenek size en çok uyuyor, hangisi sizin için tipik. Esas olan nasıl olmak istediğiniz değil, tahmininize göre gerçekten nasıl olduğunuz ve hangisinin sizi tanımladığıdır. Bunun için puanlama olanaklarınız çoktur : A: Uygun olan seçeneğe 1 Puan B: Sizin için özellikle tipik olan seçeneğe 2 Puan C: Uygun gibi görünen iki seçenek olması durumunda her bir seçeneğe 1'er Puan verin. Böylece her bir soru için en az 1 Puan (toplam 20), en fazla 2 Puan vereceksiniz! Testi daha ilginç kılmak için her sorunun karşısına ilave olarak işaretleyebileceğiniz 'X' seçeneği konmuştur - şöyle ki, bir seçenek sizin için hiç tipik değilse veya sizin tanımınızın tam tersiyse ilgili sorunun karşısında 'X'i işaretleyin. Ve şimdi iyi eğlenceler http://www.astrolojidergisi.com/fragebogen1.htm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.