cypruswitch Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2008 bayağı zamandır enokyan keylerin nasıl okundugunu arayıp duruyordum en nihayet çabaladığıma deydi.İlgisini çeken arkadaşlar olabilir diye düşündüğümden paylaşmak istedim sizlerle hala daha yazılışını bulamadım bulursam onu da ekleyceğim. maalesef zipli halde ekleyemedim bilgisayarımdan, bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2008 msnni özel mesaj olarak at bana ekliyim seni yardımcı olim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 evet tekrar yuklemeyi denyecegim umarım olur olmazsa msn olarak ilgilenenlere atabilirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 işte video bu arkadaş bana yolladı bende onun için upload ettim. http://www.izlesene.com/video/korku__gerilim-enocj/397323 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 olay ne ben anlamadım ??? amcı ne adamın nie böle ses çıkarıo ???? enteresan bişi türkçe ye çevire bilirseniz iyi olur bari dedğini anlayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Arkadaşlar yorumlarınz için çok tesekkur ederim beni bayagı motive ettiniz belkide paylaşmam bir hataydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 bkz. hiç bilenle bilmeyen bir olur mu 3.seviyeden varlıklrla lanet yağdıracak arkadaşın bu seslere yabancı olmsı ne kadar ironik değil mi Emeğine sağlık güzel paylaşım,lakin metinler olmadan işlevsiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Metinler sitede mevcut sanırım. Fakat enokyan key 1le lanetin alakası yoktu. Koruma amaçlıydı sanırım. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Eline sağlık güzel paylaşım. Kullanımı biraz tehlikeli bir dil olsa da kullanıldığında enerjisi çok rahat hissediliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 3.seviyeden varlıklarla çalışabilen bir kişinin enochian key kavramına hakim olması gerekmez mi?Bu aşamaları geçmeden birden bire üst düzey büyücülüğe mi atandı torpille onu kast etmiştim yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 sağolun arkadaşlar beni desteklediğiniz için çok teşekkur ederim çünkü bunu bulmak gerçekten cok uzun zamanımı aldı . Yazılar zaten sitede mevcut olduğu için yazmanın gereksiz olduğunu düşündüm. Key 1 in lanetle bir alakası yok psişik güçlerin gelişimiyyle alakalı bir key daha detaylı bilgiler zaten sitede mevcut. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Yanlış anlamışım enokyan anahtarının 1.sinin lanetlerle ilgili olduğunu söylediğinizi sanmışım. Üzgünüm. ilk enokyan anahtarı ingilizce olrak bir dua şeklinde okunur ama burda onu vermeyeceğim yazım şeklinide vermeyeceğim nasıl okumanız gerektiğini vereceğim ilk anahtar tanrıdan ve onun meleklerinden yardım istemek içindir.psişik güç,psişik olgunluk,psişik gelişim istenmektedir.anlama kabiliyeti istenmektedir anlayacağınız majikal güç kazanmak için vardım istenir işte fonetik olarak enokyan ilk enokyan anahtarı Ol sonuf vaoresaji, gohu IAD Balata, elanusaha caelazod! Sobrazod-ol Roray i ta nazodapesad, Giraa ta maelpereji, das hoel-qo! Qaa notahoa zodimezod, od comemahe ta nobeloha zodien! Soba tahil ginonupe pereje aladi, das vaurebes obolehe giresam! Causarem ohorela caba Pire! Das zodonurenusagi cab! Erem Iadanahe! Pilahe farezodem zodenurezoda adana gono Iadapiel das home-tohe! Soba ipame lu ipamis! Das sobolo vepe zodomeda poamal, od bogira aai ta piape Piamoel od Vaoan! Zodacare, eca, od zodameranu! odo cicale Qaa; zodoreje, lape zodiredo Noco Mada, Hoathahe I A I D A! her cümleden sonra teşekür etmeyi unutmayın Sanırım bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Bence çk doğru birşey yaptın kesinilkle enochian keylerde fonotik çok daha önemli.Bu yüzden de bu başlık son derece değerli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Teşekkürler cypruswitch... anlayan ve anlamak isteyen için güzel bir paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 cyptus gerçekden eline sağlık sağlam paylaşım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Evt güzel paylaşım olmuş.Gerçekten okuması zor.Ama budan yola çıkarak bişeler yapabilirz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 abi ellerine sağlık çok güzel paylaşım ama açamıyom videoyu ya:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Video açılmıyor. İlgilenen arkadaşlar için iki adet video ekliyorum. Sanıyorum konuyu açan arkadaşımızın da verdiği linkin içeriği aynıydı. Enochian Key 1 ( The Fisrt Enochian Key ) Enochian Key 2 ( The Second Enoxhian Key ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 evet aynı... ama bu anahtarları bu sekilde tekrarlamanın bir anlamı yok .. cunku kelimelerin içindeki vurgular anlamı değiştiriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 yararlı oldu teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kartall Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 eline emeğine sağlık güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Pardon bu seslerin brutal çıkması şart değil değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.